Skip to content
Newsfeed

Het Supreme x Nike SB Dunk ‘Rammellzee’ pack heeft een releasedatum

29 augustus 2023 20:00
Het Supreme x Nike SB Dunk ‘Rammellzee’ pack heeft een releasedatum

In maart 2023 werd het pack voor het eerst geteased, en nu, enkele maanden later, is het eindelijk zover. Supreme heeft op Instagram laten weten dat op 31 augustus 2023 de Low en High versies van de Supreme x Nike SB Dunk ‘Rammellzee’ worden uitgebracht. Lees hier alles wat je moet weten over de release.

De nieuwe Supreme x Nike SB samenwerking is een ode aan de Amerikaanse kunstenaar en muzikant, Rammellzee. De artiest was voornamelijk bekend door zijn unieke graffiti werk. Het werk van de Amerikaan is te herkennen aan zijn abstracte en kleurrijke aard. In 2010 heeft de wereld afscheid moeten nemen van Rammellzee. Zijn werk leeft echter altijd nog voort, bijvoorbeeld op deze Supreme x Nike SB Dunks.

Supreme x Nike SB Dunk 'Rammellzee'
Supreme x Nike SB Dunk 'Rammellzee'
Supreme x Nike SB Dunk 'Rammellzee'
@yankeekicks

Vanaf maart 2023 begonnen er geleidelijk aan meer beelden uit te lekken van de twee Nike SB Dunks. Beide modellen hebben een canvas bovenwerk, een gum outsole en een gouden Supreme dubrae op de veters. Als laatste is het kunstwerk van ‘Rammellzee’ zichtbaar op het bovenwerk van zowel de Low als High.

Op 31 augustus 2023 zal het ‘Rammellzee’ pack droppen op de website van Supreme. Heb je de release gemist? Neem dan vooral even een kijkje in onze releasekalender, daar vind je alle marktplaatsen waar de sneakers na de drop nog verkrijgbaar zijn.

Supreme x Nike SB High 'Rammellzee' aan voeten zijkant
Supreme x Nike SB High 'Rammellzee'
Supreme x Nike SB High 'Rammellzee' binnenzolen
Supreme x Nike SB High 'Rammellzee' zijkant
Supreme x Nike SB low 'Rammellzee' zijkant
Supreme x Nike SB low 'Rammellzee' zijkant
Supreme x Nike SB low 'Rammellzee' achterkant