Skip to content
Events

Deadstock Sneaker Market komt terug met een nieuwe editie in Tilburg

17 oktober 2019 16:48
Deadstock Sneaker Market komt terug met een nieuwe editie in Tilburg

Sneaker events zijn de plek waar liefhebbers samenkomen om sneakers te kopen, te praten of om lekker rond te struinen. Vandaar dat we ook weer reikhalzend uitkijken naar een nieuwe editie van Deadstock Sneaker Market.

DSM is een redelijk nieuwe sneakerbeurs die ondertussen al twee keer heeft plaatsgevonden. Eerder was het evenement in Nijmegen (2018) en in Eindhoven (voorjaar 2019). Dit najaar is er weer een nieuwe editie met een nieuwe locatie: Tilburg! Een leuke eigenschap aan het event is dat het niet in de randstad is maar juist hierbuiten, want sneakerliefhebbers zijn overal.

Deadstock Sneaker Market 2019 Tilburg

Deze Tilburg editie wordt er weer eentje om echt te bezoeken! Er worden ruim 80 tafels verwacht die vol staan met sneakers en sneaker gerelateerde producten. Buiten sneakers is er ook ruimte voor kunst, tattoo, muziek en natuurlijk (street)fashion. De nieuwe locatie betreft de Oude Wagenmakerij in Tilburg. Deze locatie oogt zeer ruimtelijk en heeft een lekker industriële ruwe look, perfect voor een sneakerevent als DSM.

De kaartverkoop is ondertussen begonnen en een kaartje kost €10,-. Op de site van Deadstock Sneaker Market kan je een kaartje aanschaffen! Wil je er zeker van zijn dat je op tijd bent en dat niet alle goede paartjes weg zijn, dan kan je kiezen voor een Premium ticket. Met dit Premium ticket heb je namelijk een uur eerder toegang tot het terrein. Heb jij nou nog veel sneakers of ben je een verkoper? Dan kan je via [email protected] contact opnemen om een tafel te huren.

Check hieronder een recap en een foto reportage van de laatste editie!

Afbeeldingen: Nikki van Toorn voor Deadstock Sneaker Market