Skip to content
Newsfeed

Deadstock Sneaker Market 2023 keert terug naar Tilburg

25 juni 2023 08:02
Deadstock Sneaker Market 2023 keert terug naar Tilburg

De Deadstock Sneaker Market keert dit jaar, 2023, weer terug, met voor het eerst de Deadstock Streetfood Market op het buitenterrein.

Op 5 augustus 2023 zal de Spoorzone in Tilburg worden omgetoverd tot een paradijs voor sneakerliefhebbers, met een overvloed aan exclusieve sneakers, vintage, fashion en streetwear. Voor het echte zomerse gevoel, kun je genieten van de beste streetfood. Mis deze unieke ervaring niet en zorg ervoor dat je jouw tickets nu koopt via onderstaande button!

Op het buitenterrein kun je smullen van de legendarische Rodger’s BBQ en proeven van diverse andere foodtrucks. Daarnaast kun je ook vintage shoppen en genieten van heerlijke muziek, allemaal voor een relaxte vibe. Het beste van alles is, dat je hier geen kaartje voor hoeft te hebben, je kunt dus gratis genieten van 11:30 tot 21:00 uur.

Binnen wacht een indrukwekkende ruimte van meer dan 4500m2 op je, vol met 150 stands die een scala aan sneakers aanbieden, van alle prijscategorieën en maten. Daarnaast kun je er ook terecht voor (vintage) mode en streetwear, bewonder street art, ontdek vinylplaten en tattoo.

Verkopers uit binnen- en buitenland presenteren uitgebreide selecties aan sneakers, variërend van exclusieve paren tot kinderschoenen. Daarnaast vind je hier ook een uitgebreide selectie kleding en accessoires, waaronder vintage, gereviseerde vintage en trendy streetwear. Het is het street culture en sneaker event met meer dan alleen sneakers.

Tickets

Tickets voor de Deadstock Sneaker Market in Tilburg Spoorzone zijn nu beschikbaar. Er zijn drie ticketcategorieën: Early Access, Regular en Afternoon. Voor het beste aanbod wordt aangeraden om zo vroeg mogelijk te komen.

Profiteer nu van een Early Access ticket voor slechts €16 in plaats van €20, en Regular tickets voor €10 in plaats van €14. Klik op de knop hieronder om jouw tickets te scoren en zet 5 augustus 2023 maar alvast in je agenda. Bekijk hieronder alvast foto’s van eerdere edities en krijg een voorproefje van de sfeer.

Wil je op de hoogte blijven van meer nieuws zoals dit? Neem dan een kijkje op onze nieuwspagina!

Deadstock
Deadstock
Deadstock
Deadstock
Deadstock