Skip to content
Newsfeed

Deadstock Sneaker Market is terug in april 2022

27 maart 2022 10:00
Deadstock Sneaker Market is terug in april 2022

Deadstock Sneaker Market keert dit jaar opnieuw terug. Het grootste sneaker evenement van Nederland buiten de randstad is te bezoeken op zaterdag 16 en zondag 17 april 2022. Het event vindt plaats in de Spoorzone in Tilburg.

Komende editie zul je een hoop tafels vinden waar je de meest exclusieve kicks kan bewonderen, maar ook fashion items en kunst. Naast bestaande kicks bewonderen, kan jij ook jouw eigen paartje ontwerpen met KangaROOS. De mooiste sneaker wordt daadwerkelijk handgemaakt in Duitsland.

In de Spoorzone heeft Deadstock voor een Vintage Village gezorgd. Hier kan jij ongestoord vintage kleding shoppen van onder andere KiloKilo, VinnVintage en Throwback Classics. Tilburg’s eigen KidsLoveSneakers is ook aanwezig met kleding en sneakers voor de kleinste sneakerheads.

Vergeet ook niet jouw eigen vieze paartjes mee te nemen. In het Carbon Hands-On LAB zullen de specialisten jouw sneakers zo schoon maken dat ze bijna weer nieuw lijken. Ook muziek liefhebbers kunnen zich vermaken op dit sneaker evenement. PUMA heeft voor een grote vinyl markt gezorgd, waar jij al jouw favoriete genres kan vinden.

Wil jij al jouw energie nog kwijt? Zorg er dan voor dat je jouw skateboard meeneemt naar het buitenterrein. Hier kan je een miniramp vinden en zullen er verschillende trick contests worden gehouden.

De tickets voor Deadstock Sneaker Market op zaterdag 16 en zondag 17 april 2022 zijn nu te koop. Klik op de button hiernaast om tickets te scoren.

Deadstock Sneaker Market
Deadstock Sneaker Market
Deadstock Sneaker Market
Deadstock Sneaker Market