Skip to content
Newsfeed

Deadstock Sneaker Market keert 2022 terug naar Tilburg

28 september 2022 16:33
Deadstock Sneaker Market keert 2022 terug naar Tilburg

De Deadstock Sneaker Market keert dit jaar terug naar Tilburg. Op 3 december 2022 staat de Spoorzone in Tilburg vol met de meest exclusieve en zeldzame sneakers. Met meer dan honderd stands is het event een hotspot voor alle sneakerliefhebbers. Tickets voor het event zijn nu verkrijgbaar.

De Deadstock Sneaker Market keert terug naar Tilburg: In 2019 en 2021 vond het event al plaats in ‘Tilly’, zoals Deadstock Sneaker Market het zelf noemt, en op 3 december 2022 is de Spoorzone de locatie voor sneakerliefhebbers. Dit is vrij recent na de Easter Special die in april 2022 plaatsvond in, je raad het al, Tilburg.

Deadstock Sneaker Market is al jaren een groots event. Met meer dan honderd sneakerkraampjes, verkopers en resellers is het event de plek voor verzamelaars en sneakerfans. Naast sneakers vind je hier ook sneaker gerelateerde items en kleding van hype merken als Supreme, Palace en velen meer.

Ook staan er custom kraampjes waar artiesten hun eigen creaties aanbieden en jij jouw sneakers kunt pimpen. Gedurende het event draaien er verschillende dj’s en kun je met verschillende activiteiten meedoen. Ook staan er diverse kraampjes waar je eten en drinken kunt halen.

Tickets

Tickets voor Deadstock Sneaker Market in Tilburg Spoorzone zijn nu verkrijgbaar. De tickets zijn in drie tijdzones opgesplitst; Early Access, Regular en Afternoon. Mocht je de beste picks willen scoren, raden we je aan om zo vroeg mogelijk te komen.

Voor een Early Access ticket betaal je nu €15 in plaats van €20 en voor de Regular tickets betaal je nu €10 in plaats van €14. Klik op de button hieronder om jouw tickets te scoren en zet 3 december 2022 alvast in de agenda. Begin alvast met sfeer proeven en check hieronder foto’s van afgelopen edities.

Mocht je meer van dit soort nieuws willen zien? Neem dan een kijkje bij onze nieuwspagina en blijf up-to-date! 

Deadstock Sneaker Market Tilburg
Deadstock Sneaker Market Tilburg
Deadstock Sneaker Market Tilburg
Deadstock Sneaker Market Tilburg
Deadstock Sneaker Market Tilburg
Deadstock Sneaker Market Tilburg