Skip to content
Newsfeed

BijSMAAK zoekt creatieve stagiaires voor 2022

15 december 2021 15:02
BijSMAAK zoekt creatieve stagiaires voor 2022

BijSMAAK zoekt stagiaires voor drie verschillende functies. Voor de periode van 31 januari 2022 tot 1 juli 2022 is het bedrijf op zoek naar stagiaires voor de volgende functies: fotografie, grafisch vormgeving en media reactie. Bij BijSMAAK krijg jij een uitgebreide en leerzame stage waar creativiteit, sneakers en fashion samen komen.

BijSMAAK is een online sneakerwinkel en onderdeel van ‘De Paskamer’. De Paskamer is een creatieve broedplek in Nijmegen. De plek heeft een sneakershop, een tattoostudio, een DJ-school en een video productie bedrijf. In al deze plekken staat creativiteit voorop.

BijSMAAK valt onder ‘De Paskamer’. BijSMAAK heeft zijn eigen kledinglijn en heeft veel samenwerkingen in de evenementenbranche. Daarnaast organiseert de sneakerwinkel ook zijn eigen sneakerbeurs genaamd ‘Deadstock Sneaker Market’. Als stagiaire bij BijSMAAK krijg je verschillende taken en staat creativiteit voorop.

Als stagiair(e) bij BijSMAAK ben je écht onderdeel van het creatieve team. Je bent dagelijks bezig met het bedenken van content voor de websites, social media kanalen en offline activiteiten van alle merken onder de Paskamer.

Heb jij affiniteit met sneakers en ben jij op zoek naar een functie in fotografie, grafische vormgeving of media en redactie? Neem dan een kijkje op de website van BijSMAAK en solliciteer naar jouw gewenste functie.