Skip to content
Newsfeed

Deadstock Sneaker Market komt naar Tilburg op 7 en 8 augustus 2021 🔥

8 juli 2021 16:07
Deadstock Sneaker Market komt naar Tilburg op 7 en 8 augustus 2021 🔥

De pretparken zijn weer open, de clubs zijn weer open en evenementen zijn eindelijk weer toegestaan. Dit betekent dan ook dat Deadstock Sneaker Market dit jaar weer mag plaatsvinden. Op 7 en 8 augustus staat dit evenement in Tilburg.

Wat is Deadstock Sneaker Market?

Deadstock Sneaker Market is het grootste sneaker culture evenement buiten de randstad. Deadstock is ondertussen al in Nijmegen, Eindhoven en Tilburg geweest.

Bij Deadstock Sneaker Market gaat het vooral om de ervaring die je opdoet in het weekend. Het gaat wel over sneakers, maar de focus ligt op de beleving. Dit houdt in dat er naast sneakers kopen er een hoop andere activiteiten zijn.

Bekijk onze recap van het evenement in 2019 hieronder.

Wat is er te doen?

Tijdens Deadstock staat de sneaker culture centraal en voor hen betekent dat meer dan sneakers. Uiteraard vind je er de meest exclusieve sneakers. Meerdere verkopers brengen een selectie aan schoenen mee waar iedere sneaker liefhebber blij van wordt. Naast sneakers kan je ook kleding kopen tijdens dit evenement. Hype drops en vintage items zijn hier te vinden.

Er staan niet alleen verkopers voor sneakers en kleding op Deadstock, maar er zijn ook verkopers te vinden voor kunst. Hier kan jij bijvoorbeeld een poster halen van jouw droompaartje voor aan de muur. Bij dit event kan je ook kunst op je lijf zetten. Er zijn verschillende tattoo artiesten die veel ontwerpen klaar hebben liggen om jou een blijvende herinnering te geven.

Tijdens een dag sneaker shoppen en bewonderen rommelt je maag. Daarvoor zijn er verschillende foodtrucks en barretjes waar je wat lekkers kan halen. Met deze versnapering kan je rustig bijkomen in het Sneaker Café.

Heel de dag door hoor je muziek. Ben je naast sneaker fan ook een grote muziek fan? Dan heeft Deadstock ook een groot aanbod aan LP’s voor jou op de vinyl markt. Hou je liever van activiteit en sport? Dan kan je een potje basketballen, tafeltennissen of gewoon lekker skaten.

Ben je nog niet uitgespeeld? Dat is geen probleem. Deadstock heeft voor jou ook een hoop workshops en win acties in petto. De workshops kunnen variëren in activiteit, dus neem zeker een kijkje daar.

Deadstock Sneaker Market zal plaats vinden op zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2021 in de Wagenmakerij in Tilburg. De kaartjes voor dit evenement kosten tussen de €8,00 en €18,00. Klik op de knop hieronder om kaartjes te kopen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

Deadstock Sneaker Market