Skip to content
Newsfeed

De UNDEFEATED x Air Jordan 4 maakt zijn comeback

28 juni 2024 12:12
De UNDEFEATED x Air Jordan 4 maakt zijn comeback

Het lijkt erop dat er een volgende all-time classic zal terugkeren. Na de comeback van releases als de HUF x Nike Air Max 1, Nike Air 180 ‘Ultramarine’ en de Nike Air Safari OG later deze zomer, lijkt het er nu op dat ook de iconische UNDEFEATED x Air Jordan 4 terug zal keren in de zomer van 2025.

Speciaal voor het 20-jarige jubileum van de release en het 40-jarige bestaan van het Jordan Brand, komen UNDEFEATED en Jordan Brand opnieuw samen voor een vernieuwde variant van de Air Jordan 4. De sneaker werd in 2005 gereleased en had slechts een oplagen van 72 paar.

De release was destijds enkel te verkrijgen bij UNDFTD. De samenwerking met UNDEFEATED was de eerste Jordan Brand release in samenwerking met een retailer. Nu krijgt het paar een grotere release, tot vreugd van vele sneakerliefhebbers.

De UNDEFEATED x Air Jordan 4 haalt inspiratie uit MA-1 Flight jackets die ontworpen zijn voor de U.S. Air Force en Navy piloten. De release van 2025 blijft dicht bij zij voorganger, maar heeft enkele aanpassingen. De re-release lijkt een donkerdere tint groen te gebruiken. Het bovenwerk heeft een mesh constructie. Oranje elementen en het UNDFTD logo aan de binnenkant van de tong maken de sneaker compleet.

De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we het paar in 2025 verwachten. Bekijk hieronder de beelden van de release uit 2005 terwijl we wachten op meer informatie. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

UNDEFEATED x Air Jordan 4
UNDEFEATED x Air Jordan 4
UNDEFEATED x Air Jordan 4
UNDEFEATED x Air Jordan 4
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date