Skip to content
Upcoming

De Reebok DMX verschijnt in een lekkere Retro colorway

12 december 2018 15:03
De Reebok DMX verschijnt in een lekkere Retro colorway

2018. Het jaar van de terugkomst van de retro/chunky sneakers. Er is echter een uitschieter wat betreft geschiedenis van retro runners. We hebben het natuurlijk over Reebok. Reebok is een van de oudste sportschoenen fabricanten die er bestaan en met deze rijke geschiedenis aan sneakertechnologie hebben ze de gelegenheid om talloze retro sneakers terug te brengen, waaronder deze Reebok Daytona DMX.

DMX Daytona
Pictures by: 43einhalb

Aan het begin van dit decenium, in 2000, verschenen deze gestroomlijnde DMX klasiekers voor het eerst in de Reebok collectie. De sneaker zorde er toen al voor dat voorbijgangers hun aandacht verloren aan jouw kicks! Ruim 18 jaar later is dat niet anders met deze keiharde Black/Purple/Teal colorway.

DMX Daytona
Pictures by: 43einhalb

Deze retro colorway bestaat uit een roze/paars tot turquoise gradient mudguard met hierop oranje/gele DMX-details. De gradient wordt lekker in contrast gebracht door de spierwitte midsole en zwarte mesh upper. De midsole zelf is gemaakt van moving air technologie met hieronder een extra grip hebbende rubberen outsole.

DMX Daytona
Pictures by: 43einhalb

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Reebok Daytona DMX ‘Timeless Teal’

Releasedatum: 12 december 2018 om 09:00 uur
Prijs: €120,-
Colorway: Black/Timeless Teal & purple
Stylecode: CN8386
Storelist: