Skip to content
Newsfeed

De New Balance Store in Amsterdam heropend na verbouwing

15 december 2023 14:25
De New Balance Store in Amsterdam heropend na verbouwing

De New Balance winkel op de Leidsestraat 30 in Amsterdam is na een lange verbouwing weer heropend op donderdag 14 december 2023. De store heeft een uitgebreide verbouwing ondergaan om een nog betere en verfrissende winkelervaring te kunnen bieden.

Waarbij de nadruk ligt op het centraal stellen van de consumenten in plaats van de producten. Daarmee heeft de winkel als doel om klanten te stimuleren om samen te komen, elkaar te inspireren en hun authentieke stijl te ontdekken.

New Balance
Foto’s van New Balance

In de New Balance store in Amsterdam vind je niet alleen al je favoriete producten, maar ook exclusieve collabs. Je kunt hier een uitgebreide selectie van sneakers, kleding en accessoires ontdekken. Wat de sneakers betreft, kun je een breed scala aan modellen verwachten, variërend van klassiekers tot de nieuwste releases. Denk bijvoorbeeld aan de New Balance 550 of de 9060, maar ook de 2002R zal hier te koop zijn.

New Balance
New Balance

Het team van New Balance heet je graag welkom vanaf 14 december 2023 op de Leidsestraat 30 in Amsterdam. En als je toch in Amsterdam bent, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan deze winkels voor een ultieme sneaker-shopervaring.