Skip to content
Staff Picks

De beste waterdichte sneakers tegen natte weersomstandigheden

5 januari 2024 14:33
De beste waterdichte sneakers tegen natte weersomstandigheden

Niets is vervelender dan met doorweekte sneakers lopen tijdens een regenachtige dag. Gelukkig zijn er waterdichte sneakers die je voeten droog en comfortabel houden, zelfs op de natste dagen.

Hieronder onthullen we de beste waterdichte schoenen voor vrouwen en heren die niet alleen bescherming bieden tegen natte weersomstandigheden, maar ook nog eens enorm stijlvol zijn! De sneakers die we zullen bespreken zijn:

  • Salomon XT-6
  • On Cloud 5 Waterproof
  • New Balance 2002R
  • Nike Air Force 1
  • HOKA Clifton 9
  • Nike Air Jordan 1 High
  • Karhu Fusion XC
  • Salomon ACS + CSWP
  • adidas Superstar
  • Nike ACG Air Mada Low

Salomon XT-6

Waterdichte sneaker Salomon XT-6 Gore-Tex on feet
Asphaltgold

De XT-6 is bekend als de populaire trailrunner van het Franse merk Salomon, die is voorzien van duurzame demping en stabiliteit. Met de Gore-Tex technologie hoef je bovendien niet bang te zijn voor een beetje modder en blijven je voeten tegen de meest onstuimige regenbuien beschermt.

Tegelijkertijd onderscheidt het iconische design je als een stijlvolle avonturier! Kies voor comfort en prestaties met de Salomon XT-6 Gore-Tex, zelfs als het weer tegenzit!

Salomon XT-6 Gore-Tex Utility Black Marmalade

L41705400 · Prijs vanaf €296,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-6 Gore-Tex Kith Ponderosa Pine

L47206800 · Prijs vanaf €393,-

Naar alle aanbieders

On Cloud 5 Waterproof

On Cloud 5 Waterproof Black
BSTN

De On Cloud 5, favoriete van velen, is opnieuw ontworpen met een waterdichte membraan. Het houdt alle natte elementen buiten, terwijl het de voet laat ademen. Bovendien is deze upgrade uitgevoerd met het klimaat in gedachten. Het bovenwerk is namelijk gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Daarnaast blijf je in de grijze en donkere luchten goed zichtbaar met de reflecterende elementen van de On Cloud 5 Waterproof.

On Cloud 5 Waterproof

59.98842 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders

On Cloud 5 Waterproof

59.98837 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders

New Balance 2002R

New Balance 2002R Gore-Tex
43einhalb

New Balance weet hun geliefde 2002R steeds opnieuw heruit te vinden, met opmerkelijke releases zoals het Protection Pack en de 2002R Pocket. Daarnaast heeft New Balance ook de handen ineengeslagen met Gore-Tex. Het resultaat is een duurzame sneaker die de uitdagingen van verschillende weersomstandigheden aankan!

New Balance 2002R Gore-Tex 'Light Grey'

M2002RXB · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

New Balance 2002R Invincible x N.Hoolywood Gore-Tex Navy

M2002RXH · Prijs vanaf €217,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 Waterproof
END.

Wil je het liever klassiek houden? Kies dan voor de Nike Air Force 1 Gore-Tex. Verschillende uitvoeringen van dit icoon zijn namelijk ook uitgerust met een waterdicht leren bovenwerk. Zo behoud je de iconische stijl, maar nu met de kracht van waterbestendigheid! Daarnaast heeft deze legendarische sneaker ook een waterdichte upgrade met Gore-Tex.

Nike Air Force 1 Low 'Waterproof'

FD7039-100 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 GORE-TEX® 'Black'

CT2858-001 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders

HOKA Clifton 9

Waterdichte sneaker HOKA Clifton 9 Gore-Tex
HOKA

De vertrouwde HOKA Clifton 9 is een klassieke loopschoen die geliefd is bij velen. Dankzij de Gore-Tex upgrade kun je nu je kilometers maken, ongeacht het weer. Deze schoen is ontworpen om te schitteren, zelfs wanneer het weer dit niet doet.

HOKA Clifton 9 GORE-TEX 'Black'

1141470-BBLC · Prijs vanaf €151,-

Naar alle aanbieders

HOKA Clifton 9 GORE-TEX

1141470-DBES · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Jordan 1 High

Waterdichte Nike Air Jordan 1 High Gore-Tex
Footpatrol

Wat doe je als je het beste van beide werelden wilt combineren? Dan kies je voor de Nike Air Jordan 1 High Gore-Tex! Met deze waterdichte sneaker geniet je van zowel comfort als style. Het behoudt namelijk het originele silhouet en maakt daarbij gebruik van eersteklas waterdicht nubuck leer op de overlays voor optimale bescherming. Met een Gore-Tex binnenzijde, ton en een zachte voering in de kraag, biedt de Air Jordan 1 High uitstekende bescherming tegen slecht weer en houdt hij je voeten binnenin droog en warm!

Air Jordan 1 High Gore-Tex 'Light Bone'

DB2889-100 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 High 'Gore-Tex'

DB2889-001 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion XC

Waterdichte sneaker Karhu Fusion XC
Asphaltgold

De Karhu Fusion XC is een sneaker met outdoor-invloeden die ontworpen is voor optimaal comfort tijdens stevige hikes of wandeling. Dit is duidelijk zichtbaar in het ontwerpproces. Zo is de Fusion XC uitgerust met HydroGuard, een ademend en waterdicht membraan om je voeten koel en droog te houden. Daarnaast wordt extra comfort gecreëerd door het gebruik van nylon mesh met suède overlays.

Karhu Fusion XC 'Smoke Pine' - Mount Saana Pack

F830004 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion XC 'Ultimate Grey' - Polar Night Pack'

F830006 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Salomon ACS + CSWP

Salomon ACS + CSWP on feet
Courir

CSWP, oftewel het ClimaSalomon Waterproof-membraan, is een vochtafvoerende en isolerende coating die je voeten beschermt tegen natte omstandigheden zonder je schoenen stugger te maken. Daarmee belichaamt de Salomon ACS + CSWP de jarenlange expertise op het gebied van trailrunning. Zo kun je altijd warm en comfortabel je dag doorbrengen!

Salomon ACS +

L47307700 · Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders

Salomon ACS+ CSWP atmos Strata Fossil

L47504200 · Prijs vanaf €285,-

Naar alle aanbieders

adidas Superstar

Waterdichte schoen adidas Superstar Gore-Tex
Footdistrict

Of het nu regent of sneeuwt, de adidas Superstar staat altijd voor je klaar. Dankzij een Gore-Tex membraan biedt deze sneaker ademende bescherming, zonder af te doen aan de klassieke stijl waar deze schoen bekend om staat. Met een eigentijds bovenwerk van nubuck blijft deze iconische shell-toe schoen helemaal bij de tijd. Het water- en winddichte ontwerp zorgt ervoor dat je voeten comfortabel blijven, ongeacht je plannen buiten de deur.

adidas Superstar Gore-Tex

IF6162 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

adidas Superstar

IF6161 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders

Nike ACG Air Mada Low

Nike ACG Air Mada Low
Nike

De laatste schoen die we bespreken in het rijtje van waterdichte sneakers is de Nike ACG Air Mada Low. De ademende en wind- en waterdichte materialen houden je goed bedekt. Daarnaast hebben de moderne ontwerpen van de All Conditions Gear collectie een klassieke outdoorstijl, waardoor je jouw look op diverse manieren kunt stylen. Of je nu ongestoord wilt trainen of simpelweg een rondje door de stad wilt, de Nike Air Mada is er klaar voor!

Nike ACG Air Mada Low Bison Total Orange

DO9332-200 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders

Nike ACG Air Mada 'Black'

DM3004-002 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

Hiermee sluiten we onze selectie van waterdichte sneakers af. Aarzel niet langer, kies jouw favoriete model en betreed vol vertrouwen de (natte) wereld, met de zekerheid dat je voeten droog blijven in deze waterdichte schoenen!