Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 4 RM ontvangt de ‘Pine Green’ colorway

5 juli 2024 08:00
De Air Jordan 4 RM ontvangt de ‘Pine Green’ colorway

Na het succes van de Nike SB x Air Jordan 4 ‘Pine Green’ in 2023, verschijnt nu ook de Air Jordan 4 RM in dezelfde colorway. Eerder zagen we al nieuwe beelden van het nieuwe Air Jordan 4 RM silhouet in samenwerking met BMX’er Nigel Sylvester. De Air Jordan 4 RM ‘Pine Green’ wordt in 2025 verwacht.

Het Air Jordan 4 krijgt er een nieuwe variant bij. In 2023 verschenen de eerste beelden van de Air Jordan 4 RM (Restomod of Remodeled). Professioneel BMX-atleet Nigel Sylvester verscheen in een nog niet eerder vertoonde sneaker die designelementen van de Air Jordan 4 gebruikte.

Recent vertelde Sylvester het verhaal achter een van de colorways die dit jaar zal verschijnen. De Nigel Sylvester x Air Jordan 4 RM ‘Grandma’s Driveway’ dropt op 20 juli 2024 bij Nike en geselecteerde retailers.

Nu zien we de eerste beelden van de Air Jordan 4 RM die de colorway van de Nike SB x Air Jordan 4 ‘Pine Green’ leent. De sneaker heeft een lage kraag met dynamische overlays over het silhouet lopen. Het bovenwerk combineert de materialen canvas, leer en suède. Rode accenten verschijnen op de tong en in de middenzool.

De Air Jordan 4 RM ‘Pine Green’ heeft nog geen officiële releasedatum. We kunnen de sneaker hoogstwaarschijnlijk in de zomer van 2025 verwachten. Bekijk hieronder de eerste mock-up beelden en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates omtrent deze release.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date