Skip to content
Watch

Cream – The Turnover Episode 19

13 november 2021 15:20

Nadat wij vorige week de 15 jarige DJDeks te gast hadden in The Turnover, is het deze week beurt aan Cream. Met een mix van bass, deephouse, hip hop en trap weet Roberto Ommel al jaren het Amsterdamse nachtleven op stelten te zetten. De aflevering is nu hierboven te bekijken, of te beluisteren via onze MixCloud pagina.

Cream

Roberto Ommel (Cream) is zeker geen onbekende naam in de Nederlandse muziekwereld. Zo heeft de DJ al op vele festivals gestaan en ook de Amsterdamse discotheken zijn geen onbekend terrein voor Cream. Zo draaide hij tijdens het festival By The Creek en is hij regelmatig te vinden in Bitterzoet.

Daarnaast is Roberto eigenaar van SFFRMKRS. Dit collectief van creatieve mensen is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en festivals.

Image by SFFRVL

Cream begint de 19de aflevering van The Turnover met Fight The Power van Public Enemy en draait vervolgens een breed scala aan muziek. Denk bijvoorbeeld aan U Say van GoldLink met Tyler, The Creator en Jay Prince en Razzclart van Scratcha DVA & Razzles Man. Check de tracklist hieronder.

Tracklist van Aflevering 19

Public Enemy – Fight The Power

Maze Feat. Frankie Beverly – Joy And Pain

GoldLink Feat. Tyler, The Creator & Jay Prince – U Say

Roska & Murder He Wrote – You

Scratcha DVA & Razzles Man – Razzclart

Flaca D – In The Dance

DJ Luck & MC Neat – A Little Bit of Luck

AbJo – Céu

Chrissy Murderbot Feat. DJ Spinn

Isak0 – Magnolia On The Bonfire

Cookiee Kawaii – Vibe (If I Back It Up)

Sound Dimension – Real Rock

Sango – I1

Clicks & Whistles – Waiting 4

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers Radio en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.