Skip to content
Newsfeed

Carhartt WIP en sacai introduceren Spring/Summer 2024 drop

17 februari 2024 11:35
Carhartt WIP en sacai introduceren Spring/Summer 2024 drop

Na het succes van de vorige collectie, hebben sacai en Carhartt WIP opnieuw hun krachten gebundeld voor het Spring/Summer 2024 seizoen. Deze collectie combineert de unieke ontwerpelementen van sacai met de functionele kenmerken van Carhartt WIP.

De collectie bestaat uit 18 stukken en staat volledig in het teken van “deconstructie”. Daarbij heeft sacai enkele van Carhartt’s meest iconische kledingstukken geleend en haar eigen interpretatie aan toegevoegd.

Neem bijvoorbeeld de omkeerbare Duck Coat. Hier worden elementen van Carhartt’s Chore Coat en de Siberian Parka gecombineerd. Dit leidt tot een veelzijdig silhouet dat op twee manieren gedragen kan worden. Zo ook wordt het klassieke canvas van Carhartt WIP gecombineerd met de wollen stoffen van sacai op jassen. Tot slot verschijnen praktische details, zoals riemen met trekkoorden en vergrote ritsen, opvallend vaak.

De release van sacai x Carhartt WIP staat gepland op 22 februari 2024. De collectie zal beschikbaar zijn bij geselecteerde internationale retailers, specifieke sacai-winkels en online via de webshops van sacai en Carhartt WIP.

sacai x Carhartt WIP spring/summer 2024
sacai x Carhartt WIP 2024
sacai x Carhartt WIP outfit
sacai x Carhartt WIP outfit
sacai x Carhartt WIP
sacai x Carhartt WIP jurk