Skip to content
Brand

In de adidas Summer Sale krijg je kortingen tot wel 50%

16 juni 2024 19:34
In de adidas Summer Sale krijg je kortingen tot wel 50%

Het nieuwe (en hopelijk snel weer warmere) seizoen is hier! Hoe kun je je beter voorbereiden dan met een gloednieuwe en passende garderobe en een paar frisse sneakers? Tijdens de adidas Summer Sale kun je populaire items zoals trend sneakers, streetwear, sportkleding en accessoires shoppen met kortingen tot 50%. De actie loopt van 14 juni 2024 tot en met 14 juli 2024. Je hebt geen code nodig, de kortingen die je krijgt zijn direct zichtbaar op de website.

Ontvang kortingen tot wel 50% tijdens de adidas End of Season Sale! Dit is jouw kans om geld te besparen op populaire stijlen van de Three Stripes. Vind luchtige kleding, moderne sneakers en creëer jouw zomerse stijl voor minder geld. Bovendien zijn er bij adidas ook kortingen op sportieve essentials, handige accessoires en nog veel meer!

Hieronder vind je een aantal items die je tot 14 juli 2024 met korting kunt kopen!

Benieuwd naar het gehele aanbod van de adidas summer sale? Bezoek dan de adidas website tijdens de kortingsperiode, die loopt tot en met 14 juli 2024, en profiteer van kortingen tot 50%. Je hebt geen speciale code nodig; de kortingen worden al weergegeven op de website.

Houd in de toekomst onze Sneakerjagers Sale Guide in de gaten zodat je geen kortingsaanbiedingen zoals deze mist!

adidas summer sale
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date