Skip to content
Brand

Bij de adidas End of Season Sale krijg je kortingen tot wel 50%

25 december 2023 14:34
Bij de adidas End of Season Sale krijg je kortingen tot wel 50%

De winter is nog in volle gang en het nieuwe jaar staat ook voor de deur. Hoe kun je je beter voorbereiden dan met een gloednieuwe garderobe? Tijdens de adidas End of Season Sale kun je populaire items zoals trend sneakers, streetwear, sportkleding en accessoires shoppen met kortingen tot 50%. De actie loopt van 20 december 2023 tot en met 22 januari 2024. Je hebt geen code nodig, de kortingen die je krijgt zijn direct zichtbaar op de website.

Ontvang kortingen tot wel 50% tijdens de adidas End of Season Sale! Dit is jouw kans om geld te besparen op populaire stijlen van de Three Stripes. Vind warme truien, moderne sneakers en creëer jouw winterse stijl voor minder geld. Bovendien zijn er bij adidas ook kortingen op sportieve essentials, handige accessoires en nog veel meer!

Hieronder vind je een aantal items die je tot 22 januari 2024 met korting kunt kopen!

Benieuwd naar het gehele aanbod van de adidas End of Season sale? Bezoek dan de adidas website tijdens de kortingsperiode, die loopt tot en met 22 januari 2024, en profiteer van kortingen tot 50%. Je hebt geen speciale code nodig; de kortingen worden al weergegeven op de website.

Houd in de toekomst onze nieuwspagina in de gaten zodat je geen kortingsaanbiedingen zoals deze mist!