Skip to content
Upcoming

Air Jordan 4 “Neon” is geïnspireerd op de Air Max 95

4 juni 2019 11:23
Air Jordan 4 “Neon” is geïnspireerd op de Air Max 95

Jordan Brand zal Air Max Month 2020 op een speciale manier vieren. Ze brengen namelijk een Air Jordan 4 uit die geïnspireerd is op een bekende Air Max 95. Speciaal voor de Air Max Month in 2020 brengt Jordan brand de Air Jordan 4 “Neon” uit.

Elke jaar viert Nike de Air Max series met allerlei verschillende soorten Air Max sneakers. Dit jaar stond in het teken van de introductie van de grootste Air Max ooit, namelijk de Nike Air Max 720. In 2018 bracht Nike bijvoorbeeld de Air Max 1/97 Sean Wotherspoon uit. En in 2017 introduceerde Nike de Air Vapormax tijdens de Air Max Month. Voor 2020 is er nog niks bekend wat er zal uitkomen vanuit Nike, wat Jordan Brand zal uitbrengen echter al wel.

De Air Jordan 4 is geïnspireerd op de originele Nike Air Max 95. Er zijn nog geen foto’s beschikbaar van de sneaker. Wel is er een foto verschenen hoe hij er mogelijk uit zou kunnen zien. Wat centraal staat bij de sneaker zijn de kleuren die ook gebruikt werden op de Nike Air Max 95. Het neon groen en verschillende tinten grijs waren karakteristiek voor deze sneaker. Ook de neon groene Air Bubble was kenmerkend voor de Air Max.

Air Max 95

Er wordt ook verwacht dat de Air Bubble van de Air Jordan 4, net als bij de Air Max 95, neon gekleurd zal zijn. Daarnaast verwachten we ook dat de verschillende tinten grijs zullen terugkomen op het bovenwerk. Net als de neon details bij de veters. Ook wordt er verwacht dat de Nike Air branding op de hak van de sneaker zal komen te staan.

De Air Jordan 4 ‘Neon” zal waarschijnlijk rond maart 2020 uitkomen. De exacte release datum en prijs zijn nog niet bekend.

Air Jordan 4 "Neon"
Image by: House of Heat