Skip to content

Saucony Triumph

7 resultatenPagina 1 van 1

Saucony Triumph Sneakers

Hardlopers zullen genieten van een zachte en soepele rit als ze de Saucony Triumph hardloopschoen dragen. De schoen biedt royale demping, EVERUN technologie, een neutrale hardloopschoen, een zachte pasvorm, langeafstandscomfort, verschillende uitvoeringen, duurzaamheid, kleuropties, responsieve prestaties en veelzijdigheid voor training en wedstrijden. Het neutrale ontwerp is geschikt voor lopers met een natuurlijk looppatroon, terwijl de dempingtechnologie van de schoen zorgt voor een betere energieteruggave en langdurige demping. Een naadloos ontwerp en ademende mesh-materialen maken deze pluchen pasvorm extra comfortabel.

Het is ook populair bij hardlopers die trainen voor langere afstanden, zoals halve marathons en marathons. Saucony brengt het hele jaar door bijgewerkte versies uit met nieuwe technologieën en ontwerpverbeteringen om de prestaties en het comfort te verbeteren. De schoen is gemaakt van duurzame materialen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren om aan verschillende voorkeuren te voldoen.

Naast demping legt de Triumph de nadruk op responsieve en energieke prestaties om hardlopers betrokken en comfortabel te houden tijdens het hardlopen. Dankzij de veelzijdigheid en de mogelijkheid om te worden gebruikt voor trainingslopen en wedstrijden, is de Saucony Triumph een populaire keuze voor hardlopers van alle soorten en maten.

Is de Saucony Triumph geschikt voor een marathon?

In sommige versies was het een goed dempende sneaker voor dagelijks gebruik, terwijl andere meer leunden naar maximale demping – een soort herstelschoen. Voor marathons zijn de Triumph 19 en 20 de beste modellen.