Skip to content

De Salomon XT-6

De Salomon XT-6 is een veelzijdige schoen die is veranderd van een technische trailrunningschoen in een populair mode-item dat in 2013 werd gelanceerd. De schoen heeft een duurzame, lichtgewicht constructie en is voorzien van het kenmerkende dempingssysteem van Salomon.

Hij is ook waterbestendig en biedt uitstekende tractie op verschillende ondergronden. De XT-6 is een populaire keuze geworden voor zowel outdoor- als modeliefhebbers.

De XT-6 heeft een dikke zool met agressieve lamellen voor tractie op oneffen terrein. Hij heeft ook een beschermend bovenwerk voor duurzaamheid op de trails.

De XT-6 is oorspronkelijk ontworpen voor off-roadprestaties en bevat technologieën zoals het "ACS-chassis" voor stabiliteit en de "EnergyCell"-tussenzool voor demping. Deze eigenschappen maken hem aantrekkelijk voor dagelijks gebruik.

Interessant genoeg heeft de onverwachte populariteit van de XT-6 als modieuze sneaker zelfs Salomon zelf verrast. Dit benadrukt de unieke mix van functionaliteit en stijl die de schoen de aandacht van een breder publiek heeft getrokken.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date