Skip to content

Nike SB Stefan Janoski

14 resultatenPagina 1 van 1

Nike SB Stefan Janoski 

Nike wou met Nike SB Stefan Janoski laten zien dat ze graag onderdeel willen zijn van de skate community. Daarom hebben de ook pro skateboarder Stefan Janoski gevraagd om de sneaker te ontwerpen. De Nike SB Janoski is een echte skate sneaker ontworpen door een skateboarder voor de skateboarders.

Tweede skateboarder met een eigen sneaker 

De Nike SB Stefan Janoski, ook wel de Nike Stefan Janoski, Nike SB Janoski of Nike Janoski genoemd, werd voor het eerst gereleased in 2009. Stefan Janoski was op het moment van de release de tweede skateboarder die een eigen sneaker had gekregen. 

De Nike SB Stefan Janoski is erg populair onder de skater door de geweldige grip en board feeling die je met de sneaker hebt tijdens het skaten. Daarnaast is de Nike Janoski ook erg populair onder de sneaker liefhebbers. 

De verschillende versies van de Nike SB Stefan Janoski.

Een populaire uitvoering van de Janoski is de Nike SB Stefan Janoski Max. Hiermee is het model van de Janoski gecombineerd met de Nike Air Max. Hierdoor is de sneaker een stuk comfortabeler geworden. Er is ook een model met zoom Air. Naast de Janoski Sneakers zijn de t-shirts van Stefan Janoski zijn er populair. 

De Nike SB Stefan Janoski heren en de Nike SB Stefan Janoski dames zijn erg populair op onze website. Ditzelfde geld voor de Nike SB Stefan Janoski heren sale en de Nike SB Stefan Janoski dames sale.