Skip to content

Nike SB Shane

2 resultatenPagina 1 van 1

Nike SB Shane Sneakers

De Nike SB Shane is een skateboard-schoen die is vernoemd naar de professionele skateboarder Shane O’Neill. Het is onderdeel van de Nike SB-lijn, die speciaal is ontworpen voor skateboarders en geïnspireerd is op de skatecultuur. De Nike SB Shane werd voor het eerst uitgebracht in 2019 en is sindsdien populair bij skaters en sneakerliefhebbers.

De Nike SB-lijn werkte samen met professionele skateboarders om schoenen te ontwerpen die aan hun eisen voldeden. Shane O’Neill is een professionele skateboarder uit Australië die bekend staat om zijn technische vaardigheden en innovatieve trucs. Hij werd gesponsord door Nike SB en werkte samen met het merk om zijn eigen schoen te ontwerpen. De Nike SB Shane is geïnspireerd op de klassieke Nike SB Janoski, maar heeft enkele aanpassingen om beter aan te sluiten bij de stijl en prestaties van Shane O’Neill.

De Nike SB Shane is een populair model onder skateboarders en sneakerliefhebbers vanwege de combinatie van stijl en prestaties. Het is een voorbeeld van hoe Nike SB samenwerkt met professionele skateboarders om schoenen te ontwerpen die specifiek zijn afgestemd op de eisen van de sport en de cultuur eromheen.

Valt de Nike SB Shane true to size?

Over het algemeen valt de Nike SB Shane true to size.

Is de Nike SB Shane goed voor skateboarden?

De Nike SB Shane is een skateschoen die zeer functioneel is en daarom tot een van de beste skateschoenen is uitgeroepen. Deze schoen heeft een unieke inlegzool en maakt gebruik van een aangepaste dubbele vetersluiting en een gereconstrueerde zool met efficiënte perforaties voor ventilatie, zodat je voeten koel en droog blijven tijdens het skateboarden. Voor degenen die de voorkeur geven aan een steviger materiaal, is er een premium variant beschikbaar die dezelfde prestaties biedt als de canvas versie, maar dan met een leren upper.