Skip to content

De New Balance 574

Bekend als een hoeksteen van de New Balance 5xx-serie, de 574 heeft de perfecte balans tussen prestaties en stijl. Het opnemen van elementen uit het verleden New Balance hardloopschoenen, de 574 biedt een functionele en esthetische ontwerp beïnvloed door zijn rijke erfgoed. Met zijn comfort, duurzaamheid en veelzijdigheid, het overstijgt zijn atletische oorsprong tot een hoofdbestanddeel in casual wear geworden.

Kleurstellingen en het gemak van integratie in elke garderobe maken de 574 een favoriet van sneaker liefhebbers en casual spelers. New Balance 574 de blijvende aantrekkingskracht ligt in zijn vermogen om aan te passen aan veranderende trends met behoud van zijn identiteit, een bewijs van zijn tijdloze ontwerp en erfenis.

New Balance 574 Ontwerp

Ontworpen om te voldoen aan zowel vorm als functie, de New Balance 574 heeft blijvende populariteit. Met zijn klassieke silhouet, het is zowel veelzijdig en stijlvol. De bovenste is gemaakt van suède en mesh, zorgen voor duurzaamheid en ademend vermogen, terwijl de New Balance handtekening ENCAP tussenzool biedt superieure demping en ondersteuning. Rubber buitenzolen zorgen voor een uitstekende tractie, waardoor de 574 zowel praktisch als stijlvol.

De kleurvariant 'Grey' is een vaste waarde in veel garderobes en valt op door zijn discrete elegantie. Veelzijdigheid van de 574 wordt aangetoond in de 'Navy' colorway. Een favoriet onder sneaker liefhebbers, de New Balance 574 heeft uitgebreide colorways, doordachte ontwerp, en betrouwbare comfort.

Laatste nieuws

Alles lezen

Samenwerkingen op de 574

New Balance werkt samen met high-fashion labels en streetwear boetieks met haar 574 ontwerp. Deze samenwerkingen zijn voorzien van verschillende benaderingen en nauwgezette aandacht voor detail.

De samenwerking met Bodega geeft het klassieke 574 ontwerp een opvallende twist. 'Arrival' is verkrijgbaar in twee kleurstellingen en heeft een gedurfd geel ontwerp dat wordt geaccentueerd door zilveren details. Tegelijkertijd doet het 'Departure' silhouet denken aan de blauwe lucht die piloten zien tijdens het opstijgen in een levendige blauwe tint die ook is voorzien van metallic zilveren accenten.