Skip to content

Mizuno Wave Inspire

7 resultatenPagina 1 van 1

Mizuno Wave Inspire

De Mizuno Wave Inspire serie, ontworpen met vakmanschap in Japan, tilt de hardloopervaring naar een hoger niveau. De Wave Inspire werd voor het eerst uitgebracht in 2006 en werd al snel een van de populairste schoenen in de catalogus van het bedrijf. Uitgerust met verschillende technologieën helpt hij mensen met overpronatie een comfortabelere ervaring te hebben tijdens het hardlopen.

Net als zijn voorgangers is het model voorzien van Wave-technologie. De platen verminderen de schok van de impact op de grond door de energie gelijkmatig over de zool te verspreiden. De U4ic tussenzool zorgt voor comfort tijdens het hardlopen met zijn schokabsorberende en lichtgewicht demping. Bovendien is hij geschikt voor hardlopen op harde ondergronden zoals wegen. Bovendien is de schoen uitgerust met een zeer duurzame X10 carbon rubberen buitenzool voor de ultieme grip. SmoothRide Technology zorgt voor een soepele overgang van hiel naar teen. Het bovenwerk van de Wave Inspire heeft het Dynamotion Fit systeem voor maximale veiligheid en natuurlijke beweging van de voet.

Een van de kenmerken die deze serie zeer gewild maakte, is het vermogen om mensen te helpen die worstelen met overpronatie. De mix van technologieën waaruit de Wave Inspire is opgebouwd, biedt ondersteuning en comfort terwijl de kans op blessures, waaronder fasciitis plantaris, shin splints, knie- en enkelpijn, aanzienlijk wordt verminderd. Of u nu een pro of een beginner bent, de Wave Inspire zal u helpen presteren.

Van de andere hardloopschoenen van Mizuno kun je Wave Rider bekijken, die ook over Wave- en Energy-technologieën beschikt. Vermomd als een sneaker met loopschoen superkrachten, is de Mondo Control ook voorzien van de iconische Wave platen. Tot slot brengt de Wave Prophecy je hardloopervaring naar de ruimte door zijn futuristische ontwerp en comfort.

Past de Mizuno Wave Inspire goed bij de maat?

Over het algemeen past de Mizuno Wave Inspire goed bij de maat, maar vanaf de Wave Inspire 18 serie is de teenbox iets breder.

Wat voor soort schoen is de Mizuno Wave Inspire?

De Mizuno Wave Inspire is een hardloopschoen die veel stabiliteit biedt. De technologieën die deze stabiliteitsschoen construeren maken het een geweldige keuze voor mensen met overpronatie, en stadslopers op harde ondergronden zoals wegen.

Welke hardloopschoen is vergelijkbaar met de Mizuno Wave Inspire?

Uit de Mizuno catalogus, modellen die zorgen voor een vergelijkbaar comfortniveau zoals de Wave Inspire kun je Wave Rider overwegen voor de ultieme prestaties, Wave Prophecy voor een futuristische look of Mondo Control voor een hardloopschoen vermomd als straatsneaker.

Wat is de Mizuno Wave Technologie?

De Mizuno Wave Technologie kan in een paar woorden worden uitgelegd als: betere demping en schokabsorptie. De technologie zelf wordt vertegenwoordigd door een thermoplastische plaat in de tussenzool die de energie bij impact absorbeert en gelijkmatig over de zool verspreidt, wat een hoge stabiliteit en minder stress op de gewrichten en knieën biedt. Dit revolutionaire mechanisme, geïnspireerd op de natuurlijke beweging van golven zelf, zorgt voor comfort tijdens het lopen en betere prestaties.

Wat is Mizuno Enerzy schuim?

Het Mizuno Enerzy schuim is een mix van materialen ontwikkeld om uitstekend comfort en duurzaamheid te leveren door het rebound vermogen. Geïnspireerd door de Wave-technologie absorbeert het schuim niet alleen de energie, maar geeft het ook 17% meer terug in vergelijking met eerder gebruikte materialen. Doordat het 17% zachter is dan andere tussenzolen, maakt het Enerzy-schuim de hardloopervaring niet alleen uiterst comfortabel, maar maakt het de beweging natuurlijk en moeiteloos.