Skip to content

De Mizuno Wave Inspire

De Wave Inspire, die deel uitmaakt van de Mizuno Wave-lijn, werd voor het eerst geïntroduceerd in 2006 en stond al snel bovenaan de lijst van bestverkochte schoenen van het bedrijf. Uitgerust met de kenmerkende technologieën van Mizuno maakt deze schoen hardlopen comfortabeler, vooral voor mensen met overpronatie.

De Wave Rider bevat ook Wave- en Energy-technologieën. Het comfortabele en futuristische ontwerp van de Wave Prophecy zal je hardloopervaring verbeteren. Tot slot heeft ook de Mondo Control de herkenbare Wave-platen vermomd als een sneaker met superkrachten als hardloopschoen.

Technologie van de Mizuno Wave Inspire

In dit model is Wave technologie geïntegreerd. Door de energie van de grondimpact gelijkmatig over de zool te verdelen, verminderen de platen de schok. De schokabsorberende en lichtgewicht demping van de U4ic tussenzool garandeert comfort tijdens het hardlopen, waardoor de schoen geschikt is voor hardlopen op ruwe oppervlakken zoals wegen. De schoen heeft ook een duurzame X10 carbon rubberen buitenzool voor de beste grip. Het bovenwerk van de Wave Inspire is voorzien van het Dynamotion Fit-systeem voor maximale veiligheid en ongehinderde voetbeweging.

Het vermogen van deze serie om mensen te helpen die worstelen met overpronatie is een van de kwaliteiten die de schoen zo gewild hebben gemaakt. De combinatie van technologieën van de Wave Inspire biedt ondersteuning en comfort, terwijl het risico op blessures zoals fasciitis plantaris, shin splints, knie- en enkelpijn aanzienlijk wordt verlaagd. De Wave Inspire helpt je optimaal te presteren, of je nu een expert bent of een beginner.

Wist je dat?

De Wave Inspire is sinds de introductie opgevolgd door verschillende opvolgers. Met name de Wave Inspire 2e, 17, 17d, 17 2e, 18 en de Wave Inspire 16 2e zijn populaire modellen.