Skip to content

Mizuno Skyrise

9 resultatenPagina 1 van 1

Mizuno Skyrise

De Skyrise is de nieuwste serie in de hardloopschoenencatalogus van Mizuno. Hij is uitgerust met de best presterende technologieën van het merk in het meest lichte silhouet tot nu toe. Het aerodynamische ontwerp zorgt ervoor dat hij geweldig presteert tijdens de dagelijkse training en langzame duurlopen op korte en lange afstanden.

Gekleed met XPOP PU-schuim demping heeft de Skyrise een zeer ademende en comfortabele binnenkant. Bovendien is het responsieve materiaal niet alleen extreem licht, maar vermindert het ook de kans op blaren. Het baanbrekende Dynamotion Fit systeem van de Skyrise zorgt voor ultiem comfort en stabiliteit. Bovendien vormt het bovenwerk zich naar de voet van de drager voor de meest natuurlijke beweging en gevoel.

Het model is perfect voor lopers met een hak, want Mizuno’s Enerzy schuim bedekt de hiel. Het hoge reboundvermogen van dit schuim vergemakkelijkt de verspreiding van energie. De bekende Wave-technologie is verwerkt in de tussenzool. Dit helpt bij het creëren van een stabiel en consistent tempo tijdens het hardlopen.

Kortom, de Mizuno Skyrise belichaamt een verscheidenheid aan technologieën en functies die zijn ontworpen om to in het kleinste detail aan je schoenbehoeften te voldoen. Het biedt de beste ervaring voor zowel professionele als amateur hardlopers.

Samen met de Skyrise telt Mizuno’s hardloopschoenencatalogus een verscheidenheid aan modellen die zijn ontworpen om een ervaring te leveren. De Wave Rider is het populairste model van het merk tot nu toe dankzij zijn prestaties en comfort. De Wave Inspire biedt lopers met overpronatie een aangename ervaring. De Wave Prophecy ten slotte tilt de loop naar buiten door zijn comfort en futuristische ontwerp.

Past de Mizuno Skyrise goed op maat?

Hoewel de meningen over de maatvoering van de Mizuno Skyrise uiteenlopen, past de schoen over het algemeen goed op maat. Echter, voor een optimaal comfort tijdens het hardlopen raden wij voor dit model een halve maat groter aan.

Wat is het Mizuno Dynamotion Fit systeem?

Het door Mizuno ontwikkelde Dynamotion Fit systeem moet zorgen voor de beste pasvorm en prestaties van hun hardloopschoenen. De technologie werkt als een verlengstuk van de voet van de drager en zorgt ervoor dat de schoen samen met de loper beweegt en buigt. Terwijl de schoen zich naar de voet van de drager vormt, creëert het een harmonieuze beweging, met het ultieme comfort terwijl het de druk op het gewricht en het risico op blessures vermindert.

Wat is de Mizuno Wave technologie?

De Mizuno Wave technologie komt in een paar woorden neer op: betere demping en schokabsorptie. De technologie zelf wordt vertegenwoordigd door een thermoplastische plaat in de tussenzool die de energie bij impact absorbeert en gelijkmatig over de zool verspreidt, wat een hoge stabiliteit en minder stress op de gewrichten en knieën biedt. Dit revolutionaire mechanisme, geïnspireerd op de natuurlijke beweging van golven zelf, zorgt voor comfort tijdens het hardlopen en betere prestaties.

Wat is Mizuno Enerzy schuim?

Het Mizuno Enerzy schuim is een mix van materialen ontwikkeld om uitstekend comfort en duurzaamheid te leveren door het rebound vermogen. Geïnspireerd door de Wave Technology, absorbeert het schuim niet alleen de energie, maar geeft het 17% meer terug in vergelijking met eerder gebruikte materialen. Doordat het 17% zachter is dan andere tussenzolen, maakt het Enerzy-schuim de hardloopervaring niet alleen uiterst comfortabel, maar maakt het de beweging natuurlijk en moeiteloos.