Skip to content

Mizuno Contender

18 resultatenPagina 1 van 1

Mizuno Contender

De Mizuno Contender werd in 1995 voor het eerst uitgebracht als hardloopschoen. Door zijn populariteit en eigenschappen werd hij al snel een uitstekende keuze voor zowel training als lifestyle. Het ontwerp van de schoen maakt hem gemakkelijk te vermommen als straatsneaker. De mooi afgewerkte leren overlays helpen bij de opbouw van een verscheidenheid aan kleurstellingen.

De ademende AIRmesh technologie gebruikt in de constructie van het bovenwerk helpt de voet koel te houden en zorgt voor luchtcirculatie. Dit vermindert de kans op de opbouw van bacteriën tijdens trainingen van hoge intensiteit of langeafstandslopen. Het is ook uitgerust met de Wave Technology plaat, voor geweldige demping en stabiliteit. Het grootste voordeel van de plaat is het vermogen om schokken bij impact op de grond te verminderen, waardoor natuurlijke bewegingen tijdens het sporten worden vergemakkelijkt. Een carbon rubberen buitenzool wordt gebruikt voor geweldige tractie, geplaatst op de slijtagegevoelige delen van de zool voor meer duurzaamheid.

Een groot voordeel van het ontwerp van dit model is de vervangbare sokvoering met orthopedische gebruiken, waardoor hij kan worden aangepast aan persoonlijke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een schoen voor uw trainingen met hoge intensiteit, lange duurlopen of comfort tijdens een wandeling door de stad, de Mizuno Contender voldoet aan uw behoeften, ongeacht de omgeving.

Uit de catalogus van Mizuno komt de Mizuno Contender het dichtst in de buurt van de Mondo Control vanwege het vergelijkbare ontwerp. De Wave technologie is ook te vinden op de Wave Rider, Wave Inspire en Wave Prophecy.

Past de Mizuno Contender goed bij de maat?

Over het algemeen past de Mizuno Contender goed bij de maat.