Skip to content

Nike Terminator Low 'Velvet Brown'
FN7815-200
76% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Terminator High 'White Malachite' Nike Terminator Low 'University Blue'Nike Terminator High 'Cocoa Snake'Nike Terminator Low 'Medium Ash'Nike Terminator Low PRM 'Sesame'Nike Terminator Low 'Granite'

Productdetails

StylecodeFN7815-200
MerkNike
ModelNike Terminator
ColorwayVelvet Brown/Black/Sail/Coconut Milk
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum22-07-2023
Beoordeling7.6 / 10 (49 stemmen)
Gepubliceerd15 juni 2023 06:03
Bijgewerkt28 april 2024 05:30
De Nike Terminator Low 'Velvet Brown' sneaker combineert een traditionele stijl met een vleugje luxe. Deze sneaker straalt klasse en verfijning uit met zijn diep fluweelbruine kleur.

Het low-top silhouet is een eerbetoon aan het beroemde Terminator ontwerp en is gemaakt van eersteklas materialen zoals glad leer en suède overlays. De 'kokosmelk' basis vormt een soepele aanvulling op de bruine suède overlays met een kronkelende textuur. De gewatteerde kraag en gedempte binnenzool bieden uitstekend comfort en ondersteuning, terwijl de vetersluiting een goede pasvorm biedt. De subtiele weergave van het herkenbare Swoosh logo op deze sneaker geeft hem een vleugje vertrouwdheid en stijl. 

De Nike Terminator Low 'Velvet Brown' is een must-have voor sneakerliefhebbers en modebewuste mensen die op zoek zijn naar een mix van stijl en verfijning.
Nike Terminator Low 'Velvet Brown' FN7815-200
25
jul.
22
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download