Skip to content

Nike Air Presto ‘Doernbecher’
FJ4973-600
51% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Presto PRM 'Halloween'Nike PrestoNike Air PrestoNike Air Presto 'Icons'Nike Wmns Air PrestoNike Air Presto 'Sesame Bright Mandarin'

Productdetails

StylecodeFJ4973-600
MerkNike
ModelNike Air Presto
ColorwayPinksicle/Light Photo Blue/Bright Crimson/Coconut Milk
Kleurpink
DoelgroepMannen, Vrouwen
ReleasedatumVerwacht in februari 2023
Beoordeling5.1 / 10 (37 stemmen)
Gepubliceerd13 februari 2023 11:34
Bijgewerkt26 april 2024 06:27
De Nike Air Presto 'Doernbecher' is het resultaat van een samenwerking tussen Nike en het Doernbecher Children's Hospital in Portland, Oregon. Sinds 2003 worden jaarlijks producten gedropt als onderdeel van de samenwerking, die tot doel heeft het Doernbecher Children's Hospital onder de aandacht te brengen en fondsen te werven voor onderzoek en behandeling van zieke kinderen. De schoen is roze met kleurrijke details in de vorm van een zon en bloemen. Op de zool staat een blauwe Swoosh. Dankzij het rekbare materiaal is de schoen comfortabel en dempt hij tijdens het lopen dankzij het zachte schuim. De rubberen details op de zool bieden extra duurzaamheid.

De collectie bevat 5 andere inspirerende sneakers, waaronder de Nike Air Huarache door Dario Villaseñor Valdivia, Air Jordan 1 Low door Riddhi Mahajan, Nike Air Max 90 door Emerson Harrell, Nike Air Foamposite One door Coley Miller en de Nike Zoom Vomero 5 door Jaren Heacock.
Nike Air Presto ‘Doernbecher’ FJ4973-600
1
feb.
TBA
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download