Skip to content

Nike Air Huarache ‘Doernbecher’
FD9712-800
62% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Huarache Runner 'Black'Nike Air Huarache 'Mowabb'Nike Huarache Runner 'Light Smoke'Nike Air Huarache 'Resin'Nike WMNS Air Huarache 'Triple White'Nike Air Huarache OG 'Purple Punch'

Productdetails

StylecodeFD9712-800
MerkNike
ModelNike Air Huarache
ColorwayKumquat/Cinnamon/Starfish/Rough Green
KleurOranje
DoelgroepMannen, Vrouwen
ReleasedatumVerwacht in februari 2023
Beoordeling6.2 / 10 (39 stemmen)
Gepubliceerd13 februari 2023 11:29
Bijgewerkt25 april 2024 06:39
De Nike Air Huarache 'Doernbecher' is een speciale release van de klassieke Nike Air Huarache sneaker die is ontworpen in samenwerking met het Doernbecher Children's Hospital in Portland, Oregon. De sneaker is onderdeel van de jaarlijkse Doernbecher Freestyle-collectie, waarbij jonge patiënten van het ziekenhuis worden uitgenodigd om samen met vrijwilligers van Nike Employee Design hun eigen Nike-sneaker te ontwerpen.

Het ontwerp van de Nike Air Huarache 'Doernbecher' is gebaseerd op de favoriete dingen en interesses van de 13-jarige Dario Villaseñor Valdivia. De upper van de sneaker heeft een kleurrijk palet met een mix van ‘Kumquat’, ‘Cinnamon’, ‘Starfish’ en ‘Rough Green’.

De sneaker heeft ook enkele opvallende details, zoals metallic zilveren overlay met Youtube buttons en de initialen van Dario, een stickman op de toebox, sinaasappel vormige patch op de tong en fuzzy bruine chenille details op de zijpanelen en sock lining als eerbetoon aan Dario's favoriete knuffel.

Om de sneaker een diepere betekenis te geven is de uitdrukking 'Siempre Fuerte', wat zich vertaalt naar 'Always Strong', te vinden op de outsole van de schoen en is geïnspireerd op de manier waarop Dario het leven benaderde tijdens zijn strijd tegen juveniele myelomonocytaire leukemie.

De Nike Air Huarache 'Doernbecher' is niet alleen een stijlvolle sneaker, maar ook een symbool van hoop en inspiratie.

De collectie bevat 5 andere inspirerende sneakers, waaronder de Nike Air Presto door Kylee Young, Air Jordan 1 Low door Riddhi Mahajan, Nike Air Max 90 door Emerson Harrell, Nike Air Foamposite One door Coley Miller en de Nike Zoom Vomero 5 door Jaren Heacock.
Nike Air Huarache ‘Doernbecher’ FD9712-800
9
feb.
TBA
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download