Skip to content

Nike Air Presto

28 resultatenPagina 1 van 1

De Nike Air Presto

Nike bracht de Nike Air Presto kwam voor het eerst uit in 2000. Opvallend hieraan was dat hij niet verkrijgbaar was in de traditionele schoenmaten, maar in kleding maten. Zo kon je de Air Presto kopen in een XS, S, M, L, XL en XXL. Vandaar ook de bijnaam ‘t-shirt for your feet’. 

Een echte hardloopschoen van origine 

De Air Presto, ook wel de Nike Presto genoemd, is een echte hardloopsneaker. De Air Presto heeft uiteraard de Nike Air technologie in de zool zitten en het bovenwerk is vaak gemaakt van erg comfortabele materialen. Zo zijn er veel verschillende versies uitgekomen van de Nike Presto. Zo is hij uitgekomen met een bovenwerk gemaakt van het Flyknit materiaal. Hiermee heb je het gevoel alsof je in een sok stapt. Deze uitvoering heet de Air Presto Flyknit. 

De verschillende uitvoering van de Air Presto

Een andere erg populair model is de Air Presto Fly, ook wel de Nike Presto Fly genoemd. Deze is gemaakt van een iets steviger bovenwerk dan degene van de Flyknit versie. Deze is gemaakt van mesh en is iets dikker. Hiermee is hij perfect voor verschillende seizoenen. Je ziet hem vaak gedragen worden met een trainingsbroek of een kortbroek. Dit komt omdat de sneaker erg comfortabel is en goed past bij verschillende outfits.

De originele Nike Air Presto wordt de Air Presto essential genoemd. Deze heeft het design van de eerste release in 2000. Natuurlijk met de karakteristieke cage waar de veters aan vast zitten. Bij de eerste release in 2000 kwamen er 13 verschillende colorways uit. Elke kleur had een speciale naam. Van Abdominal Snowman tot Shady Milkman en Brutal Honey tot Orange Monk. Tijdens de Olympische spelen van 2000 in Sydney waren ze meteen een succes.

Bij de dames zijn ook de Nike Air Presto dames en Air Presto dames sale populair op onze website. Bij de heren zijn dit de Nike Air Presto heren en Air Presto heren sale. Bij veel winkels is er gratis verzending.