Skip to content

Nike ACG Watercat+ WMNS 'Phantom'
CZ0931-002
65% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Phantom GX 2 Elite AG Pro 'Mad Ready Pack' Nike Gripknit Phantom GX Elite FG SE BlazeNike Gripknit Phantom GX Elite Dynamic Fit FG SE BlazeNike Phantom GX Elite Gripknit FG 'Ready Pack'Nike Phantom GX Elite DF NU FG 'Guava Ice'Nike Phantom GX Elite Gripknit FG 'Luminous Pack'

Productdetails

StylecodeCZ0931-002
MerkNike
ModelNike Phantom
ColorwayPhantom/Light Orewood Brown-Summit White
KleurBeige
DoelgroepVrouwen
Releasedatum12-06-2023
Beoordeling6.5 / 10 (31 stemmen)
Gepubliceerd29 april 2023 05:29
Bijgewerkt25 april 2024 07:28
De Nike ACG Watercat+ WMNS 'Phantom' is een functionele en stijlvolle waterschoen die speciaal is ontworpen voor avontuurlijke vrouwen die houden van outdooractiviteiten. Of je nu gaat wandelen, kamperen of watersporten beoefent, deze schoen biedt comfort, bescherming en grip in natte en uitdagende omstandigheden.

De upper van de Nike ACG Watercat+ WMNS is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen water en vocht. De 'Phantom' kleurstelling van de Nike ACG Watercat+ WMNS is een combinatie van neutrale tinten, waaronder een witte basis met beige accenten. Daarnaast is de sneaker is uitgerust met een verstelbare vetersluiting, waardoor je de pasvorm kunt aanpassen en de sneaker stevig om je voet kunt vastzetten.

De Nike ACG Watercat+ WMNS is voorzien van een comfortabele en responsieve midsole die schokken absorbeert en zorgt voor demping bij elke stap. De outsole is ontworpen met een stevig profiel en biedt uitstekende grip op zowel natte als droge oppervlakken. Dit zorgt voor stabiliteit en vertrouwen, zelfs op gladde rotsen of modderige paden.

Of je nu een rivier wilt oversteken, een waterval wilt beklimmen of gewoon wilt genieten van een ontspannen dag aan het strand, de Nike ACG Watercat+ WMNS 'Phantom' biedt de juiste balans tussen functionaliteit en stijl. 
Nike ACG Watercat+ WMNS 'Phantom' CZ0931-002
9
jun.
12
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download