Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor ‘Green Hemp’

15 november 2023 13:13
Where to cop: Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor ‘Green Hemp’

De langverwachte Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor ‘Green Hemp’ wordt nu eindelijk gereleased. Op vrijdag 17 november 2023 verschijnt de colorway bij verschillende retailers. Bekijk het volledige overzicht hier en mis de drop niet!

Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor ‘Green Hemp’ l IG1456

Sean Wotherspoon en adidas slaan de handen opnieuw ineen. Wotherspoon is een kunstenaar en designer uit Virginia, Amerika. In 2018 ontwierp hij de Nike Air Max 1/97, een kleurrijk design dat de elementen van de Air Max 1 en Air Max 97 combineerde. De collab is tot op de dag van vandaag nog altijd gezien wordt als een klassieker.

Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor 'Green Hemp'
Foto’s AFEW
Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor 'Green Hemp'

Na de samenwerking met Nike sloot Sean zich aan bij adidas. Zijn sneakers zijn kleurrijk en zijn elk met het oog op duurzaamheid ontworpen – zo ook de adidas Gazelle Indoor ‘Green Hemp’. De sneaker heeft een upper van groen jute. Witte stitching en rode details contrasteren mooi bij het groene bovenwerk.

Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor 'Green Hemp'
Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor 'Green Hemp'

De sneaker heeft een gumzool. Op de hiel is het logo van Sean Wotherspoon te zien. Het adidas logo verschijnt op de tong en hiel. De sneaker komt in een custom shoe box. Naast de Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor ‘Green Hemp’, komt de samenwerking ook met andere colorways die we in de komende maanden kunnen verwachten.

Where to cop?

De Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor ‘Green Hemp’ dropt op vrijdag 17 november 2023 om stipt 00:00 uur. De sneaker is bij diverse retailers te verkrijgen. Bekijk de stores via de knoppen hiernaast. Daarnaast is de sneaker ook via raffles te bemachtigen. Schrijf je alvast in en houd je mailbox in de gaten op de dag van de drop!

Mocht je de release van de Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor ‘Green Hemp’ toch gemist hebbem, geen stress! De sneaker zal na zijn release te verkrijgen zijn bij diverse marktplaatsen.

Vergeet niet de wekker niet te zetten en mis de release niet! Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor de laatste drops!