Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Dunk Low ‘Clear Jade’ & WMNS ‘Cacao Wow’

14 augustus 2023 12:55
Where to cop: Nike Dunk Low ‘Clear Jade’ & WMNS ‘Cacao Wow’

Ben jij een echte Nike Dunk liefhebber? Dan is 15 augustus 2023 jou lucky day! Twee nieuwe colorways van het silhouet zullen droppen bij verschillende retailers. De flitsende ‘Clear Jade’ en de herfstachtige ‘Cacao Wow’. Lees hier alles de release van de Nike Dunks.

Nike Dunk Low ‘Clear Jade’ | DV0833-101

Nike

De Nike Dunk ‘Clear Jade’ heeft een elegante en strakke uitstraling. De turquoise kleur spat van de upper en de outsole af. De naam ‘Clear Jade’ is een verwijzing naar de Jade edelsteen. De groene steen staat in teken van bescherming, geluk en succes aan.

De kleurrijke Dunk is perfect voor de zomer en lente periode, lees verder om erachter te komen waar jij deze sneaker kan coppen.

Nike Dunk Low WMNS ‘Cacao Wow’ | DD1503-124

De WMMS exclusive ‘Cacao Wow’ heeft een vintage uiterlijk. Dit heeft hij te danken aan off white upper en de creme kleurige mid sole. Met chocolade, kleurige overlays en veters wordt de sneaker helemaal afgemaakt. Als je geen fan bent van de Panda colorway, maar wel houd van een classic Dunk is de ‘Cacao Wow’ een ideale sneaker voor jou.

Where to cop?

De Nike Dunk Low ‘Clear Jade’ en de Nike Dunk Low WMNS ‘Cacao Wow’ komen beide uit op 15 augustus 2023. Let op! bij sommige retailers en raffles droppen de sneakers op andere tijden. Bekijk dit overzicht dan ook goed om de releases echt niet te missen.

Blijf op de hoogte van deze Dunk drop en vele andere releases door middel van onze Sneakerjagers releasekalender.

Nike Dunk Low 'Clear Jade'

DV0833-101 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low WMNS 'Cacao Wow'

DD1503-124 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders