Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Nike Air Force 1 Low Retro ‘Pink’ – Anniversary Edition

4 oktober 2022 16:50
Where to Cop: Nike Air Force 1 Low Retro ‘Pink’ – Anniversary Edition

Een nieuwe Air Force wacht op ons! De Nike Air Force 1 Low Retro ‘Pink’ – Anniversary Edition komt uit op donderdag 06 oktober 2022 om 09:00 uur. Zoals je gewend bent van onze Where to Cop blogs, staat hieronder alle belangrijke informatie over de release. Hierdoor kun je in één oogopslag alle verkooppunten zien.

Nike Air Force 1 Low Retro ‘Pink’ – Anniversary Edition | DM0576-101

De Nike Air Force 1 Low ‘Pink’ is opnieuw een Anniversary Edition. De heeft een wit bovenwerk met een gum-buitenzool daarnaast wordt het paartje geleverd met een tandenborstel, die ook bij de andere Anniversary Editions zat. De accenten van de sneaker, de Swoosh en het Air-logo komen in het roze.

De nieuwe Air Force maakt deel uit van de Color of the Month drops. De sneakers zijn een tribute aan de ‘Color of the Month’ collectie uit 1984. Waarbij winkels uit Baltimore zelf custom AF1 colorways konden aanvragen. Hierdoor bleef het model in stand.

De rest is geschiedenis. In 2022 bestaat de Air Force 40 jaar en is het een absolute sneakerlegende!

Nike

Where to cop?

De Nike Air Force 1 Low Retro ‘Pink’ – Anniversary Edition viert zijn release op donderdag 06 oktober 2022 om 09:00 uur. Wij adviseren je een wekker te zetten en de belangrijkste informatie klaar te hebben, de sneakers zullen populair zijn.

Als je op de onderstaande foto’s klikt, wordt u doorverwezen naar de desbetreffende winkel.

Raffles

Je kunt je ook inschrijven voor een raffle van de Nike Air Force 1 Low Retro ‘Pink’ – Anniversary Edition. Zoals altijd moet je geluk hebben om de sneaker te mogen kopen. De raffle is al geopend, dus schrijf je snel in.

Klik op de afbeelding om direct naar de loterij te gaan.

Samengevat: De Nike Air Force 1 Low Retro ‘Pink’ – Anniversary Edition komt uit op donderdag 06 oktober 2022 om 09:00 uur. Als je ons volgt op Instagram, krijg je ook nog een herinnering op de dag van de release!

Klik op onderstaande knop voor een up to date overzicht van de raffles en retailers! Veel succes!

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Bone'

HQ6316 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders

Bekijk ook onze sneaker zoekmachine voor meer Air Force modellen!