Skip to content
Newsfeed

De langverwachte Jacquemus x Nike collab is in zicht

6 juli 2024 09:00
De langverwachte Jacquemus x Nike collab is in zicht

De samenwerking tussen Jacquemus en Nike is eindelijk in zicht. Het duo toonde eerder dit jaar hun volgende collectie in een campagne met atlete Sha’Carri Richardson. Nu lijkt het erop dat het tweede deel van collab eindelijk zal gaan releasen, sinds Jacquemus de producten, waaronder de Swoosh Bag, online heeft gezet.

Jacquemus x Nike

In februari 2024 werd de volgende samenwerking tussen Jacquemus en Nike geteased. Het duo had in de voorgaande jaren al samengewerkt en bracht in 2022 de Nike Air Humara uit in twee colorways. Het jaar daarop kwam Jacquemus met een eigen variant van de Nike Air Force 1, genaamd de J Force 1. Het volgende silhouet; de Nike Air Max 1 ’86.

Love it or hate it, de Jacquemus x Nike Air Max 1 ’86 is op zijn zachtst gezegd ‘spraakmakend’. De sneaker komt met een vierkante Air unit en een opengewerkte toebox. Het paar komt in de colorways ‘Red’, ‘White’ en ‘Silver’. Op het middenpaneel is de kenmerkende mini Swoosh geplaatst.

Naast de Air Max 1 ’86 komt de Jacquemus x Nike collab ook met een uitgebreide kledingcollectie en accessoires, waaronder de Swoosh Bag. Hoewel de designs van Jacquemus voornamelijk voor dames ontworpen zijn, komt de samenwerking ook met uniseks items.

Het is nog niet precies bekend wanneer de samenwerking zal releasen. Wel kunnen we ervan uit gaan dat de collectie snel zal droppen, sinds Jacquemus de items ingeladen heeft. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates omtrent deze collab en meer nieuws.