Skip to content
Upcoming

Vier de lente met Nike Air Force 1 kids

19 april 2017 10:51
Vier de lente met Nike Air Force 1 kids

De lente is begonnen en de zon schijnt weer volop. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik krijg altijd de kriebels. Tijd voor nieuwe sneakers. En welke sneaker is leuker voor kids dan de Nike Air Force 1? De iconische Air Force 1 is 35 jaar geleden door Bruce Kilgore ontworpen. Er zijn 5 basismodellen die in wel 2000 verschillende versies zijn uitgebracht. Deze sneakers waren de eerste basketbal schoenen met de Nike Air technologie.

Wat velen niet weten is dat naam van de Air Force 1 een verwijzing is naar het vliegtuig dat de president van de Verenigde Staten vervoerde. Leuk weetje is dat de Nike Air Force “Zebra” de favoriete sneaker van Barack Obama is. Mede door de populariteit in de hiphopcultuur is de Air Force 1 nu een van de best verkochte sneakers allertijden. De rapper Nelly maakte het nummer “Air Force Ones” over deze sneaker en Jay-z draagt altijd een nieuw paar om de sprankelende witheid te behouden.

Door de stevigheid, goede demping en de fijne grip is deze sneaker een ideale schoen voor alle actieve kids. Dus oude sneakers de deur uit en maak ruimte voor deze ultieme klassiekers. Wij van sneakerjagertjes zijn in ieder geval fan.

Wil je ook een paartje van deze Air Force Ones? Check ze hier >>

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van sneakers voor kids.

Love, Eva

P.s. Don’t forget to show your love by using #sneakerjagertjes