Skip to content
Upcoming

Vans x NASA heeft een release datum

23 oktober 2018 12:12
Vans x NASA heeft een release datum

Er is al een hele lange tijd bekend dat Vans een samenwerking heeft met het Amerikaanse ruimte bedrijf. Nu is er eindelijk een release datum bekend gemaakt voor de collaboration. Volgens Footlocker UK word de sneaker op 2 november gereleased.

Er zullen twee colorways uitkomen van de Vans Old Skool. De Firecracker colorway heeft net als de True White colorway een leren bovenwerk. Op het bovenwerk staat de branding van NASA met daaronder de volledige naam van het ruimte bedrijf. Daaronder staat de tekst; John F. Kennedy Space Centre. Op de hak van de Old Skool zit de Amerikaanse vlag die je er met klittenband erop en af kan halen.

De NASA Sk8-Hi MTE DX komt in twee colorways; wit en zwart. Op het bovenwerk van de sneaker is een patch te zien die waarschijnlijk van een ruimte pakt afkomt. Helaas zijn dit de enige foto’s die er op dit moment zijn en daardoor zijn de details niet goed te zien. Op de White/Black colorway van de Sk8-Hi MTE staat de brandig van NASA.

Tenslotte komt Vans x NASA Slip-On ook uit op 2 november. Deze instap sneaker van Vans komt met een Galaxy print. Het gehele bovenwerk en zelfs de midsole is geïnspireerd op de ruimte.

Alle sneakers van de Vans x NASA samenwerking zullen waarschijnlijk uitkomen op 2 november via Vans en verschillende retailers. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Vans X NASA Old Skool ‘True White’

Releasedatum: 2 november 2018 vanaf 00:00 uur
Prijs:
€110,-
Colorway:
True White
Stylecode: VN0A38G1UPA
Storelist: Bekijk hier de volledige storelist >>

Vans Old Skool x NASA

Vans Old Skool x NASA

Vans Old Skool x NASA

Vans Old Skool x NASA
Images by DIRTYMONEY823

Vans X NASA Old Skool ‘Firecracker’

Colorway: Firecracker
Stylecode: VN0A38G1UPA
NASA x Vans Old Skool


Vans X NASA Sk8-Hi MTE DX ‘Black’

Colorway: Space Voyager/Black
Stylecode: VN0A9D05U03


Vans X NASA Sk8-Hi MTE DX ‘White’

Colorway: Space Voyager/True White/Marshmallow
Stylecode: VN0A3D05U04


Vans X NASA Sk8-Hi MTE ‘White/Black’

Colorway: Space Voyager/True White/Black
Stylecode: VN0A2XSNUT0


Vans X NASA Slip-On ‘Galaxy’

Colorway: Space Voyager/Galaxy/blac
Stylecode: VN032QIUj5