Skip to content
Brand

Dit zijn de bestsellers bij Foot Locker

25 september 2023 10:10
Dit zijn de bestsellers bij Foot Locker

Bij Foot Locker kun je altijd terecht voor de nieuwste trendmodellen en sneakers. Van de klassieke Air Force tot de New Balance 530 of adidas Samba’s, je vindt er alles wat je sneakerhart begeert. Je kunt kiezen uit eenvoudige zwarte en witte kleurstellingen of kleurrijke, opvallende. Voor iedereen is er een ontwerp te vinden in het ruime assortiment van Foot Locker.

In dit artikel presenteren we de bestsellers en bieden we je een overzicht van de huidige modetrends.

adidas Samba OG

Een tijdloze favoriet die in 2023 een enorme comeback heeft gemaakt. De combinatie van zwart en wit past moeiteloos in elke kledingkast en laat zich gemakkelijk mixen en matchen.

Jordan 1 Mid

De warme herfsttinten samengebracht in een verfrissende stijl. Met dit model heb je een eyecatcher voor het aankomende seizoen.

ASICS GEL-1130

Een schoen die zowel sportieve elegantie uitstraalt en geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze ASICS sneaker is de ideale veelzijdige keuze.

Nike Air Max Tuned 1

De Air Max TN in White-Pure Platinum biedt een futuristisch ontwerp met een unieke look.

Nike Blazer Mid

De Blazer werd oorspronkelijk geïntroduceerd als basketbalschoen in de jaren 1970 en heeft in de loop der jaren verschillende iteraties ondergaan. Nu is de sneaker een symbool van stijl en veelzijdigheid.

PUMA Mayze Platform

Deze platformsneaker heeft een moderne look en kan worden gecombineerd met zowel jurken als jeans.

Vans Old Skool Platform

Een klassieker die niet alleen geschikt is voor skaters, maar ook ideaal is voor een chille alledaagse look. De platformversie voegt een coole extra touch toe.

Converse CTAS Lift Platform Low

Een sneaker die nooit uit de mode raakt is de Chuck Taylor. Chucks zijn er nu in allerlei variaties en kunnen unisex gedragen worden.

Nike Dunk High

Van het basketbalveld in de jaren 80 tot de moderne stijlicoon op straat. De Dunk brengt een vleugje retro naar jouw kledingkast en biedt met zijn leren bovenwerk een stijlvolle schoen met optimaal comfort.

New Balance 1906R

Met zijn sportieve ontwerp en versterkte zool tilt deze schoen elke outfit naar een hoger niveau en voegt een vleugje retro stijl toe.

Met deze iconische schoenen van Foot Locker heb je trendy sneakers die perfect zijn voor dagelijks gebruik en die een extra dimensie geven aan je outfit. Als je meer sneakers wilt verkennen, kun je een kijkje nemen op de officiële website van Foot Locker.

Als je geïnteresseerd bent in meer sneakernieuws en de laatste releases, bekijk dan de Sneakerjagers nieuwspagina. Hier vind je alles wat je moet weten en blijf je op de hoogte.