Skip to content
Newsfeed

Vans Skateboarding en Beatrice Domond brengen de Zahba Mid uit

13 juli 2023 21:20
Vans Skateboarding en Beatrice Domond brengen de Zahba Mid uit

Beatrice Domond en Vans Skateboarding introduceren de Zahba Mid, een verhoogde versie van de Zahba. Dit nieuwe silhouet combineert stijl en functionaliteit en voldoet hiermee aan alle wensen van skateboarders.

Het ontwerp is geïnspireerd op het herfstseizoen in New York City en probeert de prachtige verkleuringen van boombladeren van groen naar goud vast te leggen. Dit is te zien aan het suède bovenwerk in donkergroen dat gecombineerd wordt met gouden details. De kenmerkende Jazz Stripes zijn gemaakt van zwart leer, wat een mooi contrast vormt met de basis.

De Zahba Mid heeft een rubberen tussenzool met SICKSTICK rubber en VR3CUSH schuim voor optimaal comfort tijdens het skaten. Maar dat is nog niet alles, de IMPACTWAFFLE demping in de buitenzool zorgt voor uitstekende bescherming tegen stoten. Daarnaast bevat deze samenwerking ook een bijpassende Skate Style 53 en verschillende kleding items om de look helemaal compleet te maken.

Op 13 juli 2023 zullen de Vans Skateboarding x Beatrice Domond Zahba Mid en Skate Style 53 te koop zijn bij Vans Skateboarding retailers. Deze sneakers zijn een must-have voor elke skater die op zoek is naar stijl en functionaliteit. Bekijk de campagnebeelden van deze samenwerking hieronder!