Skip to content
Newsfeed

Kunnen we een Parra x Vans Half Cab verwachten voor Go Skateboarding Day 2024?

20 juni 2024 16:16
Kunnen we een Parra x Vans Half Cab verwachten voor Go Skateboarding Day 2024?

Op 21 juni 2024 is het weer Go Skateboarding Day. Deze dag werd voor het eerst geïntroduceerd in 2003 door de International Association of Skateboard Companies (IASC). De dag heeft als doel de gedeelde passie van de skateboardwereld te vieren en te versterken.

Speciaal voor de editie van 2024 komt Parra met een eigen ontworpen Vans Half Cab.

parra x vans
parra vans half cab
@mvncnt

Parra x Vans Half Cab

De populaire kunstenaar uit Amsterdam heeft in het verleden natuurlijk al veel bijzondere sneakerontwerpen gemaakt. Via onze sneakerzoekmachine kun je een overzicht vinden van al zijn designs. Nu heeft Piet Parra samen met Vans gewerkt aan een nieuw ontwerp voor het Half Cab skatemodel.

Parra’s kledinglabel ByParra is al jaren populair in de skatewereld, vooral vanwege de comfortabele en oversized fit. Het ontwerp van de Vans Half Cab heeft nu ook weer een aantal van de bekende ontwerp- en kleurelementen die de fans van Parra maar al te goed herkennen.

De upper van de Vans Half Cab is gemaakt van suède en gebruikt de kleuren van de Franse vlag; rood, wit en blauw. De overlays hebben allemaal een golvende rand en een ander highlight zijn de labels, die handgetekend zijn door Piet Parra zelf. De sneaker wordt ook met een speciale schoenendoos geleverd.

Parra en Vans hebben de release nog niet officieel bevestigd. Gezien dat er een sterke link tussen het design en de Skateboard Day op 21 juni, verwachten we een snelle release. Houd tot die tijd het Instagramkanaal van Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates!  

Parra x Vans Half Cab