Skip to content
Newsfeed

Supreme en Vans komen opnieuw samen in 2024

11 juni 2024 10:56
Supreme en Vans komen opnieuw samen in 2024

Supreme kondigt een nieuwe samenwerking met Vans aan. De twee merken hebben in het verleden al eerder samengewerkt. Voor de volgende collab wordt het Vans Sid silhouet gebruikt. De Supreme x Vans Sid collab dropt op 13 juni 2024 bij Supreme.

Supreme heeft een bewogen jaar. Het streetwearlabel uit New York viert in 2024 zijn 30-jarige bestaan. Dit vierde het merk met verschillende samenwerkingen met merken als Nike, Clarks en recent nog met Italiaans motormerk Ducati. Nu zien we een oude bekende terugkeren; Vans.

Vans en Supreme hebben in het verleden al eerder samengewerkt aan silhouetten als de Sk8-Hi, Authentic en de Half Cab. Voor de volgende samenwerking wordt het Vans Sid in een luxe jasje gestoken. De sneaker arriveert in drie colorways; ‘Black’, ‘Blue’ en ‘Red’.

De sneaker gebruikt suède en leer op de upper. De gewatteerde kraag biedt comfort tijdens het skaten. Op het middenpaneel is Supreme’s iconische slogan ‘Fuck Em!’ geplaatst. In 2014, precies tien jaar geleden, kwam het duo met de Era en Sk8-Hi die dezelfde graphic gebruikten.

De Supreme x Vans Sid ‘Blue’, ‘Black’ en ‘Red’ droppen op 13 juni 2024 bij Supreme. Bekijk de officiële beelden van de samenwerking hieronder en mis de release niet.

Supreme x Vans Sid 2024
Supreme x Vans Sid 2024
Supreme x Vans Sid 2024
Supreme x Vans Sid 2024