Skip to content
Upcoming

Vans Old Skool en Sk8-Hi komen in een schaakbord patroon

14 mei 2019 14:08
Vans Old Skool en Sk8-Hi komen in een schaakbord patroon

Vans komt dit keer wel met een hele bijzondere uitwerking van de Old Skool en Sk8-Hi. De uitwerking van het patroon is geïnspireerd op een schaakbord. Dit is in verschillende formaten afgebeeld op de sneakers. Beide sneakers zijn vanaf nu verkrijgbaar via de Vans webstore.

Tegenwoordig zie je ze overal. De Vans Old Skool en Sk8-Hi lijken nooit te verouderen. De afgelopen jaren is de sneaker in veel verschillende colorways uitgebracht. In de zomer waren de modellen vooral te zien in een combinatie van zwart met wit. Deze waren perfect te combineren met verschillende outfits. Vans heeft niet stil gezeten en is daar op verder gaan borduren met als resultaat deze twee nieuwe varianten.

De details

Dit keer is er weer gebruikgemaakt van wit en zwart, maar in een bijzonder patroon. Beide modellen hebben een schaakbord patroon. Dit is in verschillende formaten uitgewerkt. Op de upper is het formaat het grootst. Op de toebox en de midsole is het net iets kleiner. Dit patroon is het kleinst op de welbekende lijn aan de zijkant van de sneaker, en de lijn net boven de midsole. Door het effect van de verschillende formaten valt de sneaker enorm op. Het Vans logo op de tong maakt het ontwerp volledig af. Beide modellen zijn vanaf nu verkrijgbaar via de Amerikaanse website van Vans. Voor Nederland is er helaas nog niks bekend.


Vans Old Skool ‘All Over Checkerboard’

Vans Old Skool en Sk8-Hi
Vans Old Skool en Sk8-Hi

Vans Sk8-Hi ‘All Over Checkerboard’

Vans Old Skool en Sk8-Hi
Vans Old Skool en Sk8-Hi
Images by Vans