Skip to content
Upcoming

Unieke details te zien in de Vivienne Westwood X Vans collectie

19 september 2019 14:00
Unieke details te zien in de Vivienne Westwood X Vans collectie

Vans heeft de laatste tijd al veel toonaangevende samenwerkingen gedaan. Deze keer is het Britse modehuis Vivienne Westwood aan de beurt voor een nieuwe collectie. De Vivienne Westwood X Vans collectie zal vrijdag 20 september beschikbaar zijn.

De schoenen zullen deel uit maken van de Vivienne Westwood X Vans ‘Anglomania’ collectie. Zes iconische modellen hebben een make-over gekregen. Elk model heeft zijn eigen unieke stijl, kleuren, details en design. Geen model is hetzelfde als een andere. De Sk8-Hi heeft bijvoorbeeld verschillende details van een ansichtkaart. Het lijkt op een handgeschreven brief van Zuid-Californië naar de Vivienne Westwood boetiek in Londen. De gehele schoen heeft een natuurlijke leer kleur en bevat postzegels met daarop de release datum van deze samenwerking.

De Slip-On heeft daarentegen weer een heel ander design met een ander achtergrondverhaal. Op deze sneaker word de geschiedenis van Vans en van Vivienne Westwood gecombineerd. De Slip-On bevat het schaakbord patroon van Vans en de DESTROY tekening van Vivienne Westwood. Allebei de designs van beide merken zijn voor het eerst verschenen in 1977. Zo hebben alle zes de sneakers een uniek verhaal en design. Desondanks zijn er ook gelijke details in de sneakers. Zo hebben de schoenen insoles met daarop de branding van Vivienne Westwood en Vans. Ook hebben sommige sneaker de ‘V.W.’ intitialen.

Bekijk hieronder de foto’s van de verschillende sneakers met daarin de unieke designs en details. Op vrijdag 20 september 2019 zal deze samenwerking uitkomen bij Vans, Vivienne Westwood en verschillende retailers. Een release om naar uit te kijken! Houd voor het laatste nieuws over releases onze sneaker release kalender in de gaten.


Vivienne Westwood X Vans
Vivienne Westwood X Vans
Vivienne Westwood X Vans
Vivienne Westwood X Vans
Vivienne Westwood X Vans
Images by Vans