Skip to content
Upcoming

Uitgelicht: De Nike Air Force 1 Low 07 LV8 Under Construction ‘White’

31 oktober 2019 17:18
Uitgelicht: De Nike Air Force 1 Low 07 LV8 Under Construction ‘White’

Een paar dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat Nike de Air Force 1 een ‘Under Construction’ make-over geeft. En nu hebben wij een exclusieve closer look van de Nike Air Force 1 Low Under Construction ‘White’ voor jullie.

Nike Air Force 1 Low Under Construction ‘White’ | BQ4421-100

De sneaker is geïnspireerd op alle bouwwerken die in Londen te vinden zijn. Dit zie je dan ook terug in alle details op de sneaker. Zo zien we een grote Swoosh met een groot Nike Air logo die beide een hek achtig patroon hebben en ook nog eens reflecterend zijn. Op de tongue tab zie je de veiligheidslabel en een gestreepte rand. Dit zijn dus allemaal kleine verwijzingen naar het bouwwerk. De sneaker is ook steviger gemaakt en daarom zie je ook een extra laag op de neus. Die extra laag op de neus, de tong, de heel tab en de Swoosh zijn allemaal grijs. De rest van de sneaker is wit en er zijn nog een paar zwarte accenten te vinden.

De sneaker zal vanaf vrijdag 1 november 2019 te koop zijn bij onder andere Nike en geselecteerde retailers. Er zal een prijskaartje van €110,- aan hangen. Scroll naar beneden voor een unieke closer look van de sneaker en check onze unboxing video! Houd ook goed onze Releasekalender in de gaten voor alle updates.

Nike Air Force 1 Low '07 LV8 2 'White'

BQ4421-100 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low Under Construction 'White'
Images: Sneakerjagers