Skip to content
Staff Picks

Tot wel 50% korting op sneakers tijdens de PUMA Mid Season Sale

10 oktober 2022 17:23
Tot wel 50% korting op sneakers tijdens de PUMA Mid Season Sale

Je scoort nu tot wel 50% korting op verschillende sneakers tijdens de Mid Season Sale bij PUMA! De sale loopt van zaterdag 1 oktober 2022 tot en met zondag 23 oktober 2022. Al eerder hebben we twee outfits samengesteld en om je nog meer inspiratie te geven, hebben wij een overzicht gemaakt van een aantal on trend sneakers in de Mid Season Sale. Het volledige aanbod is te bekijken via de button hieronder.

Slipstream

De Slipstream kwam oorspronkelijk uit als basketbalsneaker in 1987, inmiddels past de schoen perfect in het huidige straatbeeld. Het paartje heeft een vintage look en combineert speelse kleuren met een witte basis.

Slipstream
Slipstream

Cali Dream

De Cali Dream is een upgrade van het iconische PUMA Cali-model. De sneaker komt in een eenvoudige stijl met een leren bovenwerk en getrommeld leren overlays. De gelaagde zool geeft een stoere look aan de sneaker en je outfit.

Cali Dream Lth
Cali Dream Lth

Orkid

De Orkid bestaat voor 20% uit gerecyclede materialen, wat het een milieuvriendelijke schoen maakt. Het ontwerp is geïnspireerd op de combinatie van bloemen en stoere vrouwelijkheid. De sneaker heeft een witte basis met details in het zwart. Door deze kleurencombinatie past de sneaker bij iedere look! Een IMEVA-tussenzool zorgt voor ultiem comfort.

Orkid
Orkid

Mayze

De Mayze heeft een chunky silhouet en komt in een combinatie van verschillende tinten crème en bruin. Het paartje valt op door de grove middenzool. Op de heel is een treklus geplaatst waarmee de sneaker gemakkelijk is aan te trekken.

Mayze Lth
Mayze Lth

RS-Z

De RS-Z heeft een opvallend design en komt met een PU-tussenzool, wat zorgt voor comfort. Er zijn verschillende lagen aangebracht op de schoen door het gebruik van verschillende materialen. De sneaker komt volledig in het zwart.

RS-Z LTH
RS-Z LTH

Future Rider

De Future Rider oogt vrolijk door de opvallende kleuren die zijn gebruikt. Het bovenwerk komt in een combinatie van nylon, suède en leer. De sneaker heeft een schokabsorberende Federbein-zool, wat zorgt voor demping bij iedere stap.

Future Rider Play On
Future Rider Play On

Wild Rider

De Wild Rider is geïnspireerd op de snelheid en beweging van het stadsleven. De sneaker heeft een edgy, ruwe esthetiek met een geborduurd nylon bovenwerk en gladde suède overlays. Met dit silhouet zul je in ieder geval opvallen!

Wild Rider
Wild Rider

TRC Blaze

De TRC Blaze is geïnspireerd op de jaren ’90. De sneaker biedt comfort bij iedere stap die je zet, wat komt door de Trinomic-technologie. Deze technologie staat voor ultieme demping, flexibiliteit en stabiliteit.

TRC Blaze
TRC Blaze

Dit waren een aantal van onze favorieten! De Mid Season Sale bij PUMA loopt van zaterdag 1 oktober 2022 tot en met zondag 23 oktober 2022. De populairste sneakers zullen als eerste uitverkocht zijn, wees er daarom snel bij! Klik op de knop hieronder om het gehele aanbod te bekijken.

Volg @outfitsbysneakerjagers op Instagram voor meer inspiratie!