Skip to content
Newsfeed

PUMA en Nickelodeon brengen SpongeBob SquarePants collectie uit

15 maart 2023 16:22
PUMA en Nickelodeon brengen SpongeBob SquarePants collectie uit

PUMA schroomt niet voor gedurfde samenwerkingen. Regelmatig voeren ze collabs uit met bekende cartoon series, maar wie zal dit keer shinen op de bekende silhouetten? Wie woont er in een ananas diep in de zee? Precies, SpongeBob SquarePants! De PUMA x SpongeBob SquarePants collectie dropt op 17 maart 2023 op de website van PUMA.

Na de samenwerking met Pokémon en Rick & Morty is het nu tijd voor het geliefde spons figuur uit de cartoon serie SpongeBob Squarepants. De collectie bevat vier bekende sneaker silhouetten, een slipper en verschillende apparel pieces. Binnen de sneaker collectie zie je drie modellen die geïnspireerd zijn op SpongeBob en één sneaker die in teken staat van zijn beste vriend, de zeester Patrick.

Het bovenwerk van de PUMA Suede komt in een felgele, wollige stof dat natuurlijk een verwijzing is naar de zeespons. Het wollige materiaal zie je ook terugkomen op het Slipstream model en het Future Rider model in deze collectie. Ook zie je het SpongeBob patroon en het SpongeBob tong label terugkomen in deze drie sneakers. Ten slotte staat de slipper uit de collectie ook in teken van de spons. De slide kleurt paars met en heeft gele details die verwijzen naar het cartoonkarakter.

Naast dat SpongeBob SquarePants te zien is in deze collectie, maakt zijn grote vriend Patrick ook een cameo. Patrick is te zien op de roze PUMA Future Rider.

De PUMA x SpongeBob SquarePants collectie dropt op 17 maart 2023 op de website van PUMA. In de collectie vind je ook speciale kindermodellen terug. Wat vind jij van deze nostalgische en kenmerkende samenwerking? Laat het ons weten op onze Sneakerjagers Instagram. Blijf op de hoogte van deze release en vele andere via onze release kalender.

PUMA
PUMA x SpongeBob SquarePants promo foto op het strand
SpongeBob SquarePants x Puma Slipstream 'SpongeBob'
SpongeBob SquarePants x Puma Suede 'SpongeBob'
SpongeBob SquarePants x 'Puma Future Rider 'SpongeBob'