Skip to content
Staff Picks

Scoor tot wel 50% korting tijdens de PUMA Mid Season Sale

2 oktober 2022 14:23
Scoor tot wel 50% korting tijdens de PUMA Mid Season Sale

Tijdens de Mid Season Sale van PUMA scoor je tot wel 50% korting op geselecteerde items! De sale loopt van zaterdag 1 oktober 2022 tot en met zondag 23 oktober 2022. Om het je wat gemakkelijker te maken hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet! Het volledige aanbod is te bekijken via de button hieronder.

PUMA Mid Season Sale

Power Summer Short Sleeve T-shirt

Als eerste hebben we voor de mannen het Power Summer T-shirt. Het T-shirt heeft Summer in de naam staan, maar hij hoeft zeker niet in de zomer gedragen te worden. Door de katoenen stof kun je het ook gewoon in de herfst dagen. De graphic op de rug geeft een stoere look aan het shirt.

Power Summer Short Sleeve
Power Summer Short Sleeve

Downtown Colourblocked hoodie

Als volgt de Downtown Colourblocked hoodie, die netjes en casual gedragen kan worden. De trui heeft een relaxed-fit en valt op door de all-over colourblocking. De trui is gemakkelijk te combineren met een oversized T-shirt of een denim jacket.

Downtown Colourblocked
Downtown Colourblocked

Downtown Twill broek

De Downtown broek heeft een straight fit en een geweven ontwerp van stof met stiksels. Als je het silhouet een beetje strakker wilt hebben, trek je het trekkoord aan de buitenkant van de elastische tailleband aan. Waardoor de broek goed je lichaam omsluit.

Downtown Twill taps
Downtown Twill taps

Future Rider Tech

De outfit is niet compleet zonder de Future Rider. De sneaker combineert de materialen nylon, suède en leer. Bijna het gehele bovenwerk komt in een witte kleur, waardoor het paartje goed met alles te matchen is. De off-white mudguard geeft de sneaker een chique uitstraling en zorgt voor contrast.

Future Rider Tech
Future Rider Tech

Power Tape

Voor de dames hebben we als eerste het Power Tape T-shirt, met dit shirt straal je kracht uit. Dit komt door de cropped fit en de logo’s op de mouwen en op de borst. Het shirt is gemaakt van 100% natuurlijke katoenvezels voor een zacht, ademend gevoel.

Power Tape
Power Tape Puma Black

Classics hoodie

De Classics hoodie heeft een opvallende korte zoom en minimalistische branding voor een charmante look. De hoodie komt in een witte kleur waardoor deze gemakkelijk te matchen is met andere items zoals bijvoorbeeld het shirt hierboven.

Classics
Classics

Crystal Galaxy

Deze broek doet denken aan de R&B-silhouetten uit de jaren ’90 en heeft een ruime pasvorm, semi-transparante stof en laagjes voor een stoere opvallende look. De broek heeft een relaxed-fit waardoor deze enorm comfortabel zit.

Crystal Galaxy Puma Black
Crystal Galaxy Puma Black

Cali Dream Pastel

De Cali Dream Pastel maakt deze gehele look af. De PUMA Formstrip, neus- en veteroverlay zijn gemaakt van premium nubuck wat zorgt voor contrast met het bovenwerk.

Cali Dream Pastel Puma White-Nimbus Cloud
Cali Dream Pastel Puma White-Nimbus Cloud

De Mid Season Sale loopt van zaterdag 1 oktober 2022 tot en met zondag 23 oktober 2022. Shop daarom snel je outfit bij elkaar, zodat je vroeg kunt genieten van je nieuwe items! De populairste zullen als eerste uitverkocht zijn, wees er daarom snel bij! Klik op de knop hieronder om de geselecteerde items te bekijken.

Volg @outfitsbysneakerjagers op Instagram voor meer outfit picks als deze!