Skip to content
Upcoming

Top 12 Favorite restock styles

10 april 2018 16:26
Top 12 Favorite restock styles

De zon die schijnt en mooier wordt het waarschijnlijk niet meer deze maand..of toch wel? Wij hebben voor jullie een top 12 favorite restock styles verzameld. Dat houdt in dat wij voor jullie op jacht zijn gegaan naar restocks van de populairste sneakers de afgelopen weken. Met succes! Grote kans dus dat je favoriete sneaker (die je oh zo graag wou hebben) weer op voorraad is. Kijk snel verder..


1. Nike Air Max Thea WMNS

Prijs: €119,95
Colorway: Grey/Pink
Stylecode: 599409 029
Shoplink: klik hier >>

Deze grijs met roze Nike Air Max Thea sneaker heeft een strak design met een minimalistische uitstraling. Het bovenwerk is een combinatie van textiel en leer. De sneaker is gevoerd met textiel en een vast voetbed. In de rubberen zool is de welbekende Air-unit zichtbaar, wat zorgt voor veel demping tijdens het lopen. De rubberen buitenzool met wafelpatroon biedt grip en duurzaamheid. Draag hem bij een stoere jeans en je bent ready to go.


2. Vans Old Skool WMNS

Prijs: €80,00
Colorway: Pink/Panther
Stylecode: 007451_jdsportsnl
Shoplink: klik hier >>

Een everyday essential met throwback appeal. Deze JD exclusive Old Skool sneakers van Vans zijn uitgerust met een roze canvas en suede bovenwerk voor maximaal comfort. Deze dames sneakers hebben een versterkt teenstuk en een gewatteerde enkelkraag. De bold sidestrip in een leopard print zorgt voor een unieke Californian skate touch.


3. Nike Air Max 1 ”Watermelon” kids

Prijs: €100,00
Colorway: Summit White/Kinetic Green/Pure Platinum/Sunset Pulse
Stylecode: 807602-105
Shoplink: klik hier >>

De schoen waar het in 1987 allemaal mee begon, is terug als Nike Air Max 1 kinderschoen waarmee de traditie van zichtbare en voelbare demping wordt voortgezet. Dankzij de kleurrijke colorway is het een perfect zomer sneaker!


4. adidas Originals Honey Lo

Prijs: €75,00
Colorway: White
Stylecode: 236057_jdsportsnl
Shoplink: klik hier >>

Clean, cool en comfy dat zijn de ingrediënten van deze exclusieve Honey Lo dames sneakers van adidas Originals. Deze witte beauties zorgen ervoor dat jij gegarandeerd een stijlvolle verschijning bent in de massa. Deze coole dames sneakers zijn uitgerust met een lichtgewicht synthetisch bovenwerk. De Honey Lo rust op een rubberen buitenzool voor een stevige grip. De rubberen teen voegt een old-school accent toe aan deze kicks. Bovendien levert de rubberen teen een lichte bescherming tegen vlekken. De honingraat-achtige 3-Strepen accentueren de iconische adidas-stijl. Pracht sneakers om af te stijlen met een lichtblauwe skinny jeans of jurk. Deze allrounders van adidas zijn gegarandeerd jouw honey’s dit seizoen!


5. Nike Air Max 1

Prijs: €140,00
Colorway: Anthracite/Pro Purple/Tangerine Tint/Elemental Gold
Stylecode: 875844-002
Shoplink: klik hier >>

De Nike Air Max 1 Premium herenschoen is een vernieuwde versie van het klassieke design en is gemaakt met premium materialen voor een hoogwaardige look. LIKE & WIN! Deze vette sneaker kun je via onze facebook pagina ook winnen met een like & win actie! Klik hier voor meer informatie.


6. New Balance 

Prijs: €89,95
Colorway: Mettalic/Pink
Stylecode: WL574
Shoplink: klik hier >>

Wauw deze metallic roze sneaker van het merk New Balance is prachtig. Deze shiny sneaker is gemaakt van metallic roze leer met glitter accenten. De opgevulde enkelkraag en tong zorgen voor een comfortabele pasvorm en een prettig loopcomfort. De binnenvoering is van textiel en het voetbed is uitneembaar. Opvallend is het glinsterende hielstuk en de rubberen inzet met glitters op de hiel ter versteviging en bescherming.


7. Nike Air Max 1 Premium

Prijs: €140,00
Colorway: Sail/Fossil/Gum Light Brown/Sail
Stylecode: 454746-110
Shoplink: klik hier >>

De Nike Air Max 1 Premium damesschoen versterkt het klassieke design met nieuwe accenten, kleuren en materialen. Dankzij de rustige colorway is het een sneaker die makkelijk te combineren is met je garderobe.


8. Nike Air Max 1 Premium

Prijs: €140,00
Colorway: Clay Green/Wit/Zwart/Hyper Royal
Stylecode: 875844-300
Shoplink: klik hier >>

De Nike Air Max 1 Premium herenschoen is een vernieuwde versie van het klassieke design en is gemaakt met premium materialen voor een hoogwaardige look. De blauwe swoosh is een mooi detail dat zeker opvalt.


9. Nike Internationalist PRM WMNS

Prijs: €100,00  €80,00 
Colorway: Neutral Olive / Neutral Olive – Summit White
Stylecode: 828404-203
Shoplink: klik hier >>

Nike brengt ons een remake van de editie uit het jaar 1998. De sneaker heeft een mooie, wig-vormige silhouet. De hiel clip zorgt voor de beste grip. Verder is de sneaker voorzien van het typisch van de Nike wafel zool.


10. Nike Air Max 1 Premium

Prijs: €140,00  
Colorway: Particle Beige/Particle Pink/Summit White/Particle Beige
Stylecode: 454746-206
Shoplink: klik hier >>

De Nike Air Max 1 Premium damesschoen versterkt het klassieke design met nieuwe accenten, kleuren en materialen. Een bijgeleverd Swoosh accessoire kan aan de schoen worden vastgemaakt met een kralenkettinkje.


11. Nike Air Max 1 SI

Prijs: €140,00   
Colorway: Particle Rose/Neutral Indigo/Summit White/Particle Rose
Stylecode: AO2366-600
Shoplink: klik hier >>

De Nike Air Max 1 SI damesschoen steekt de klassieker in een nieuw jasje voor het nieuwe seizoen, met een ademend gebreid bovenwerk en een overlay van premium leer. De roze colorway maakt de sneaker schattig.


12. Nike Air Max 1 SI

Prijs: €140,00   
Colorway: Wit/Vast Grey/Wit
Stylecode: AO2366-100
Shoplink: klik hier >>

De Nike Air Max 1 SI damesschoen steekt de klassieker in een nieuw jasje voor het nieuwe seizoen, met een ademend gebreid bovenwerk en een overlay van premium leer.