Skip to content
Staff Picks

Top 10 low top sneakers voor de zomer

4 juni 2023 20:33
Top 10 low top sneakers voor de zomer

Met de stijgende temperaturen is het tijd om plaats te maken voor zomerse en stijlvolle lage sneakers. Of je nu van plan bent om door de stad te slenteren, een strandwandeling te maken of gewoon casual gekleed wilt gaan, wij hebben de perfecte selectie van low top schoenen voor jou op een rijtje gezet!

Let op de volgorde is willekeurig.

1. Nike Air Force 1 Low

Nike
Nike Air Force 1 Low

We beginnen met de Nike Air Force 1 Low, misschien wel de meest iconische van allemaal. Dankzij zijn tijdloze ontwerp, comfortabele pasvorm en veelzijdigheid heeft de Nike Air Force 1 de harten van vele sneakerliefhebbers weten te veroveren.

Daarnaast is deze lage sneaker geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu met vrienden in de stad afspreekt, een afspraak op kantoor hebt of een avondje op stap gaat, de Air Force 1 is de perfecte keuze!

De sneaker is in vele kleurencombinaties verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor een frisse uitstraling met de kleur blauw of groen!

Nike Air Force 1 '07 'University Blue'

DV0788-101 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low WMNS 'Action Green'

DD8959-112 · Prijs vanaf €34,-

Naar alle aanbieders

2. New Balance 550

New Balance 550
Asphaltgold
New Balance 550

De New Balance 550 slaagt er moeiteloos in om een ideale harmonie te creëren tussen een tijdloze esthetiek en hedendaagse trends. Dankzij zijn unieke combinatie van leer en suède, is deze lage schoen een tijdloze klassieker die zich met gemak aan elke gelegenheid aanpast.

Daarnaast bieden de diverse colorways eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en zelfexpressie. Zo kun je er met deze lage sneakers eenvoudig stijlvol en trendy uitzien tijdens de zonnige dagen!

New Balance 550 'White/Green' BB550WT1

BB550WT1 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders

New Balance 550 'White'

BB550PB1 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

3. adidas Samba OG

adidas Samba OG
43einhalb
adidas Samba OG

Sinds zijn debuut als zaalvoetbalschoen heeft de adidas Samba OG een iconische status bereikt en is de sneaker niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wat begon als een favoriet onder sporters, is uitgegroeid tot een tijdloze sneaker die geliefd is bij een breed publiek. Het gladleren bovenwerk, de suède overlays en de opvallende Three Stripes geven de Samba OG zijn kenmerkende uitstraling.

Het is niet alleen een lage schoen voor mannen, maar ook voor vrouwen, waardoor het een veelzijdige en uniseks sneaker is. Of je nu een sportieve look wilt creëren of gewoon op zoek bent naar comfort en stijl in het dagelijks leven, de adidas Samba OG past perfect bij elke gelegenheid.

adidas Samba OG 'White'

B75806 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

adidas Originals Samba OG 'Chalk Green'

ID2054 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

4. Salomon XT-6

Salomon XT-6
Aphaltgold
Salomon XT-6

Salomon sneakers hebben de afgelopen tijd een opmerkelijke stijging in populariteit gekend, vooral de XT-6 is een geliefd model. De stijging in populariteit is een directe weerspiegeling van de groeiende trend die we op dit moment zien in de modewereld. Namelijk de combinatie van functionaliteit en stijl! Wat de Salomon schoenen zo geliefd maakt, is de perfecte combinatie van uitstekende prestaties en opvallende colorways.

Sportliefhebbers waarderen de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze lage sneakers, terwijl sneakerliefhebbers enthousiast zijn over het trendy en eigentijdse ontwerp. Of het nu gaat om outdooravonturen of urban streetstyle, de Salomon sneakers bieden zowel comfort als een fashion statement.

Salomon XT-6 'White/Lunar Rock'

L41252900 · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-6 'Black'

L41086600 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Air Max 1

Nike Air Max 1
Asphaltgold
Nike Air Max 1
END.

Met zijn lage silhouet, tijdloos ontwerp en innovatie is de Nike Air Max 1 een icoon in de wereld van sneakers. Een van de belangrijkste hoogtepunten van de Nike Air Max 1 is natuurlijk de uitzonderlijke dempingstechnologie.

Uitgerust met de legendarische Max Air-unit in de hiel, bieden deze sneakers responsieve en lichtgewicht demping bij elke stap. Doordat deze innovatieve functie de impact op je voeten vermindert, ervaar je de hele dag door comfort.

Nike Air Max 1 WMNS 'Sanddrift'

FB5060-100 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 Premium 'Dirty Denim' - 2022

DV3050-300 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders

6. PUMA RS-X

Puma RS-X
PUMA
Puma RS-X

De volgende lage sneaker die jouw stijl naar een nieuw niveau tilt, is de PUMA RS-X. Deze lage sneaker combineert een opvallend design, comfort en optimale prestaties, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor trendsetters en sneakerliefhebbers.

Daarnaast biedt het een uitgebreid assortiment aan kleurrijke en opvallende designs. Er is dus altijd wel een PUMA RS-X die past bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu kiest voor levendige kleurencombinaties, speelse patronen of een meer ingetogen ontwerp, deze lage sneakers zijn een waar fashion statement.

Puma RS-X Efekt 'Black'

391171_04 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders

Puma RS-X Efekt Gradient 'Navy'

391171_02 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders

7. adidas Superstar

adidas Superstar
43einhalb
JD Sports


Met zijn roots op de honkbalvelden en zijn evolutie door de hiphopscene naar de straten van de stad, heeft de adidas Superstar een rijke geschiedenis en een blijvende populariteit verworven. Het meest kenmerkende aspect van de Superstar is zijn iconische schelpneus, die direct wereldwijd herkend wordt.

De adidas Superstar staat bekend om zijn veelzijdige ontwerp, waardoor je hem moeiteloos kunt combineren met zowel casual als trendy outfits. Of je nu kiest voor het klassieke witte model of het stoere zwarte paar, deze lage sneakers hebben een tijdloze uitstraling die zowel vrouwen als mannen van alle leeftijden aanspreekt.

adidas Superstar 82

GW6011 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders

adidas Superstar J

FU7712 · Prijs vanaf €28,-

Naar alle aanbieders

8. Nike Dunk Low

Nike
Nike Dunk Low

Een andere iconische sneaker is de Nike Dunk Low. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en comfortabele pasvorm is deze lage schoen perfect voor dagelijks gebruik. Maar wat de Dunk Low echt leuk maakt, is de uitgebreide selectie van kleurrijke colorways waaruit je kunt kiezen. Van levendige en gedurfde tinten tot subtiele en klassieke combinaties, de Nike Dunk Low biedt een breed scala aan opties om je persoonlijke stijl te uiten.

Nike Dunk Low 'Team Gold'

DV0833-100 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low WMNS 'Indigo Haze'

DD1503-500 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders

9. Reebok Classic

Reebok Classic
FOOTDISTRICT
Reebok Classic

De Reebok Classic staat bekend om zijn tijdloze silhouet, waardoor het de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar comfortabele en veelzijdige lage sneakers. Het eenvoudige en minimalistische design wordt gecombineerd met subtiele branding details, waardoor deze sneakers een ingetogen, maar toch stijlvolle uitstraling hebben.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een sportieve look wilt creëren, deze sneakers passen moeiteloos bij elke gelegenheid.

Eames Office x Reebok Classic Leather 'Light Sage'

FZ5858 · Prijs vanaf €31,-

Naar alle aanbieders

Eames Office x Reebok Classic Leather 'Sandtrap'

FZ5861 · Prijs vanaf €31,-

Naar alle aanbieders

10. New Balance 530

New Balance 530
Asphaltgold
New Balance 530

De New Balance 530 is dé weerspiegeling van de dad sneaker en retro sneaker trend. Met zijn lage silhouet is deze schoen een ware must-have. Het mesh bovenwerk en de glanzende overlays, gecombineerd met een lichte colorway, maken het de perfecte schoen voor de zomer en lente. Of ga voor een donkere colorway, die feilloos opgaat in de warme en donkere kleurenpaletten van de herfst en winter seizoenen.

De New Balance 530 is veelzijdig, stijlvol en klaar om je look compleet te maken, ongeacht het seizoen.

New Balance W 530 'White & Grey'

MR530SG · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

New Balance 530TA 'White'

MR530TA · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Dit waren onze top picks met lage sneakers! Welke was jouw favoriet? Bekijk voor meer sneaker inspiratie onze Staff Picks!