Skip to content
Watch

Tim Beumers is te gast in de tiende aflevering van de Sneakerjagers podcast

10 december 2019 18:26
Tim Beumers is te gast in de tiende aflevering van de Sneakerjagers podcast

Eén van de gasten in de tiende aflevering van onze podcast is Tim Beumers, creatieve duizendpoot en old skool sneakerfreak.

De activiteiten van Tim, voorheen bekend als rapper en duizendpoot bij FunX, zijn er te veel om op te noemen. Je kunt hem vragen voor audiovisuele producties, brand activation, copywriting en strategische vraagstukken maar ook als DJ en MC, producer van drum&bass, dubstep, hip-hop en house. Presentator of gespreksleider nodig voor een pittige discussie met veel publiek? Bel Tim! Ondertussen is hij ook nog commissielid van podiumkunsten in Rotterdam en werkt hij aan jongerenprojecten voor de provincie Overijssel.

En dan zijn liefde voor sneakers! Dat gaat, zoals zo veel bij Tim, erg ver! Omdat hij zelf maat 47,5 heeft (maat ‘kano’ noemt hij het zelf) is hij van nature al een sneakerjager. Want wie verkoopt die maat in de paartjes die hij tof vindt? Een probleem dat een hobby is geworden. Je komt Tim vaak tegen in verschillende sneakerforums waar hij zijn heerlijke en eerlijke feedback geeft op recente releases en gebeurtenissen in de sneakerscene. Tim is ook nauw betrokken en medeorganisator van Sneakerness.

Tim Beumers
Tim Beumers

Valerio en Non hebben dus de handen vol aan deze zeer oprechte en verrassende persoonlijkheid in de Sneakerjagers podcast aflevering 10 die vanaf woensdag 11 december te beluisteren of te zien via Spotify, Apple podcasts of Youtube.