Skip to content
Events

Sneakerness keert op 4 en 5 november 2023 terug naar Rotterdam

30 oktober 2023 15:41
Sneakerness keert op 4 en 5 november 2023 terug naar Rotterdam

Het aftellen is begonnen, op 4 en 5 november 2023 keert Sneakerness terug naar Rotterdam! Bereid je voor om internationale merken, unieke sneakerwinkels en de exclusiefste particuliere verkopers en verzamelaars van over de hele wereld te ontdekken.

Sneakerness Rotterdam

Sneakerness is het bekendste event voor sneakerliefhebbers wereldwijd. Het event, dat jaarlijks plaatsvindt in diverse Europese steden, brengt de community samen. Gedurende het event kun je naast sneakers kopen, ook meedoen met unieke workshops en connecten met je favoriete namen en labels.

Dit weekend keert het evenement terug naar het bruisende Rotterdam. De stad staat bekend om zijn architectuur en haven, maar heeft ook een groot aandeel in de hiphop- en sneakerwereld. Het is dan ook geen toeval dat Sneakerness juist hier plaats zal vinden.

Voor de komende editie van Sneakerness is er groots uitgepakt. Naast honderden sneaker stands, staat er in de Van Nelle Fabriek ook een galerij met sneakergerelateerde kunstwerken. Er is een speciale Sneakerness Nail Bar, waar je je nagels kunt laten doen. Daarnaast kun je tattoos laten zetten, shirts bedrukken en foto’s maken in de Sneakerness photo booth.

Deze editie van Sneakerness komt ook met unieke workshops. Design je eigen rugtas in de Eastpack workshop onder leiding van @chickmakescustomskicks. Show je basketbal skills in de OQIUM x PUMA x 3×3 UNITES contest. Bij de stand van Crep kun je je sneakers laten designen. Gedurende het event zijn er diverse foodtrucks waar je eten en drinken kunt halen. DJ’s Cutnice en DJ Turne zorgen voor een relaxte sfeer.

Sneakerness Rotterdam

Tickets

De kaarten voor Sneakerness Rotterdam 2023 zijn nu al beschikbaar! Houd er rekening mee dat de tickets worden verdeeld per tijdslot. Om er zeker van te zijn dat je je favoriete sneakers niet misloopt, raden we je aan een kaartje te kopen voor het eerste tijdslot. Het evenement vindt plaats op zaterdag 4 november 2023 van 11:00 tot 19:00 uur, en op zondag 5 november 2023, van 11:00 tot 18:00 uur.

Tickets haal je eenvoudig via de Sneakerness website. Volg bovendien het aanwezige Sneakerjagers team op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates!

Sneakerness Rotterdam 2023