Skip to content
Newsfeed

Ontdek alle voordelen van de Sneakerjagers Nieuwsbrief

4 januari 2024 18:29
Ontdek alle voordelen van de Sneakerjagers Nieuwsbrief

Ben je een echte sneakerhead en wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste releases, deals en nieuwtjes uit de sneakerwereld? Dan is de Sneakerjagers Nieuwsbrief jouw ultieme gids voor alles wat met sneakers te maken heeft!

De Sneakerjagers Nieuwsbrief

In de Sneakerjagers Nieuwsbrief hebben we de essentie van de sneakerwereld samengevat in een wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvang je een duidelijk overzicht van de wekelijkse releases en restocks, uitgelichte deals, het belangrijkste sneakernieuws en exclusieve giveways.

Wekelijkse release

Restock updates

Met de nieuwsbrief blijf je een stap voor op de rest met onze wekelijkse release updates. Of het nu de limited editions, retro-releases of trendy nieuwe modellen zijn, we zoeken ze zorgvuldig voor jou uit!

Ook houden we je op de hoogte van restocks, zodat je geen enkele kans mist om jouw favoriete paar te bemachtigen.

Sale acties

Uitgelichte deals

Daarnaast mis je met de Sneakerjagers Nieuwsbrief nooit meer een geweldige aanbieding! Als nieuwsbriefabonnee heb je eenvoudig toegang tot de beste deals en kortingen. Je ontvangt bijvoorbeeld meldingen over prijsverlagingen en speciale aanbiedingen van retailers en grote merken.

Ook stellen we een overzichtelijke sales guide samen tijdens speciale periodes zoals Black Friday en kerst. Zo bespaar je moeiteloos op je favoriete sneakers, kleding en accessoires.

Belangrijkste sneakernieuws

Wij begrijpen dat het nieuws uit de wereld van sneakers soms overweldigend kan zijn. Daarom selecteren wij voor jou de belangrijkste ontwikkelingen en ontvang je het nieuws dat er echt toe doet.

Of het nu gaat om baanbrekende samenwerkingen, opvallende designinnovaties of trends die de industrie vormgeven, wij zoeken het voor jou uit!

Geweldige giveaways

Tot slot zul je ook als eerste op de hoogte zijn van geweldige giveaways. Denk bijvoorbeeld aan de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting en de Sneaker of the Year 2023 competitie die in december 2023 plaatsvonden. Of denk aan de Sneakerjagers x Stadium Goods x Sneakerness giveaway, waarbij we de Travis Scott x Air Jordan 1 Low WMNS ‘Olive’, Jarritos x Nike SB Dunk Low ‘Phantom’ en tickets voor Sneakerness weggaven!

Inschrijven voor de Sneakerjagers Nieuwsbrief

Wil je je graag aanmelden voor de Sneakerjagers Nieuwsbrief? Klik dan op de button hieronder: